Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Sceneria w pięć minut ;-)
AIR:
--- Cytat: "Mateu" ---
--- Cytat: "AIR" ---nie wiedziałem, że jest taka możliwość zobaczenia błędu przez Log.txt
Już wiem co było nie tak poprawiłem i śmiga:) Wielkie dzięki ze pomoc, pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
A co było nie tak ?;]
--- Koniec cytatu ---
znalazłem gdzieś i wgrałem nakładkę textur bydgoskich do kabiny byka i one powodowały błąd :) więc z trasą jest wszystko ok, soki za zamieszanie
zbych:
Witam..
Ja po uruchomieniu trasy mam coś takiego;..ET mimo opuszczonego pantografu i wył pulpitu jedzie z predkoscią ok.60 km/h i jak go recznie wyhamuje to staje ,wyłączą sie i moge go juz pozniej normalnie obslugiwac.
Jak go puscilem zeby zobaczyc jak sie będzie dalej zachowywał to jedzie do nastawni przejezdza czerwone światło i zderza sie czołowo z nadjezdzającym EU-07???
Natomiast misja z EU.. po załaczeniu jedzie lokiem peredziesiąt metrów i staje po czym mozna juz ją normalnie obsługiwac..?
To tyle.... w sumie fajna do testów laduje się u mnie z 2 min.
Pozdrawiam...
dehu:
no i pięknie :) w sam raz do zabicia nudy.. zdążyłem sie wykoleić :)
uetam:
--- Cytat: "dehu" ---no i pięknie :) w sam raz do zabicia nudy.. zdążyłem sie wykoleić :)
--- Koniec cytatu ---
Mhm, moge to pociagnac dalej jak sie komus podoba ;-)
Co do tej jazdy na poczatku, to zrobilem tak, aby bylo troszke realistyczniej, niestety panstate cos nie dzialaja i kiszka ;/
pozdrawiam
Mutopompka:
--- Cytat: "Mateu" ---Mhm, moge to pociagnac dalej jak sie komus podoba ;-)
--- Koniec cytatu ---
Jasne, że pociągnij... :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej