Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Odyseja Wąskotorowa - Cegielnia Nietążkowo

<< < (2/3) > >>

malacz91:
A co z taborem wąskotorowym? Bo chyba w Maszynie takiego nie ma 🤔

Malina:
Mogę Ci odstąpić oryginalne rysunki techniczne, konstrukcyjne, złożeniowe MBxd2, Lxd2, wąskotorowych wagonów towarowych i pasażerskich, a nawet wąskotorowego żurawia i pługa odśnieżnego - oczywiście jeśli posiadasz zdolność modelowania i skrypty do aktualnej wersji Blender'a. Dotychczasowe modele poprzepadały, autorzy zniknęli, pozostały jedynie zdjęcia na tekstury Lxd2.

Piotr93:
Model lxd2 jest cały czas bezpieczny na forum od Kamila.

Maciek Kolejarz:

--- Cytat: malacz91 w 29 Stycznia 2024, 00:59:34 ---A co z taborem wąskotorowym? Bo chyba w Maszynie takiego nie ma

--- Koniec cytatu ---
Wszystko jest, czeka jednakże na poprawki fizyki i collisionboxów - tym zajmę się może w tym tygodniu.

--- Cytat: Malina w 29 Stycznia 2024, 01:19:54 ---Mogę Ci odstąpić oryginalne rysunki techniczne, konstrukcyjne, złożeniowe MBxd2, Lxd2, wąskotorowych wagonów towarowych i pasażerskich, a nawet wąskotorowego żurawia i pługa odśnieżnego - oczywiście jeśli posiadasz zdolność modelowania i skrypty do aktualnej wersji Blender'a. Dotychczasowe modele poprzepadały, autorzy zniknęli, pozostały jedynie zdjęcia na tekstury Lxd2.

--- Koniec cytatu ---
Mam więcej rysunków, niż Tobie się wydaje. Możesz zacząć coś modelować, sam za dużo nie zdziałam, chociaż Lxd2 już jest.

--- Cytat: Piotr93 w 29 Stycznia 2024, 05:40:17 ---Model lxd2 jest cały czas bezpieczny na forum od Kamila.

--- Koniec cytatu ---
Nie zapominając o wagonie letniaku wykonanym przez @Miłosz Dorsz :)

matek123:
Co do taboru, to mogę oddać w dobre ręce węglarkę z pomostem hamulcowym, zaczątek wagonu krytego i 3Aw.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej