Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Wrzosy ET22 Wolica Towarowa - Sandomierz Towarowy.

<< < (6/15) > >>

mk1991:
Skoro trasa jest aktywna na całej długości, to można by przedłużyć IC Matejko aż do Sandomierza. Ja w takim razie jestem gotów nagrać to co będzie potrzebne.

MP5:

--- Cytat: matek123 w 22 Października 2023, 17:43:39 ---Każdy może sobie zrobić klona. Do Dębicy Osobowej masz gotowy rozkład na intermodalny. W ramach poznawania Maszyny możesz wyprostować przebieg w Dębicy. Prosty scenariusz jest bardzo łatwy do napisania. jak będziesz chciał coś zacząć, to daj znać.

--- Koniec cytatu ---

Dzieki - zacząłem grzebać, na razie podstawiłem tylko inny skład (kontenery z EU07) i dałem rozkład z 90 km/h zamiast 70. Eventów nie ruszałem ale będę czytać instrukcję, moze spróbuję dodać jakieś składy dekoracyjne. Jak przejadę na spokojnie scenerię - na razie widzę że w Wolicy Tow. wszystko się uruchamia jak należy, wrzucę pliki

EP08_015:
Wszystkie scenariusze prowadza z Wolicy do Debicy itp. Skleccie cos w druga strone co by jakis powrot byl np z Sandomierza do Wolicy. Niema scenariuszy w druga strone. Np pospieszny z San do Wol.

MP5:
Ok, na razie zdążyłem zrobić nowy rozkład i wstawić nowy skład. Reszta eventów, składów na scenerii póki co nie ruszana. Rozkład jest na sztukę, można go jeszcze ścieśnić, bo są duże rezerwy czasowe. Wrzucam bo szkoda aby się kisiło a nie wiem czy będę miał w najbliższych dniach czas nad tym siedzieć.

Aha, jeśli coś nie działa, dajcie znać, pierwszy raz robiłem coś takiego.

https://eu07.pl/userfiles/27829/ET22%20kontenery.7z

EP08_015:
Wlasnie jestem w trakcie jazdy. Pierwsze co zucilo mi sie w oczy to blokujace drugi przejazd za Mokra auto. Jade dalej i bede dopisywal jak cos sie zuci w oczy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej