Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

"MaSzynowy Zakład Komunikacji" - dodatki Koszowego

<< < (3/4) > >>

koszowy:
Zapraszam, ale nie wiem czy mnie tam znajdziesz :)
Poza tym do focenia pod modele preferuje Bukowe i Wąwozową.

Nadjeżdża...

koszowy:
Zostało utworzone referendum (widoczne nad pierwszym postem), zapraszam do głosowania :)
Jako osoba tworząca głosowanie, zastrzegam sobie prawo do wydawania pobocznych POJEDYNCZYCH dodatków, będących lub nie będących po części powiązanymi z tymi z listy.
Poza tym, przeglądam sobie często wyniki głosowania i widzę, że jest mały wyścig pomiędzy dwoma pozycjami, ale mimo wszystko w tytule jest jasno podkreślone, co mam wydać jako pierwsze, z wyznaczonych rzeczy na liście. Więc mogę sobie przygotowywać je w międzyczasie.

W zasadzie skubię trochę tego, trochę tamtego. Wtajemniczeni wiedzą - nie muszę się tłumaczyć z tego, co lubię tworzyć i dlaczego akurat autobusy :)

Głosowanie dobiegło końca, dziękuję kazdemu za udział. Niebawem pojawi się więc COŚ, na razie w formie statycznej ze względów takich, iż pojazd jaki robię niszczeje sobie na pewnym parkingu.

Mała zapowiedź tajemniczych wozów (w tym tego "samochodu") :D; podpowiem, legenda prlu.

koszowy:
Mam ważny apel, poszukuję osoby, która potrafi wypalać AO, potrzebuję tego do modelu przyczepki, nad którą pracuję. Kontakt priv. Nieaktualne.

ST44-003:
Yyyy.... No chyba nie tak wygląda N126...

matek123:
To się naprawi. Do zamiany są boczki na teksturze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej