Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
EN57-1767
dinsx7:
Hej, ostatnio jakoś postanowiłem przy użyciu starych zdjęć zrobić takie malowanie do symulatora. Chyba jeszcze takowe nie pojawiło się w Maszynie. Jestem ciekaw waszego zdania na temat tej tekstury, warto kontynuować i może bardziej ja dopracować czy jednak nie ma to sensu? Przyjmuję wszelką krytykę.
Piotr93:
Najlepiej wrzuć do testu dodatku, tylko zapoznaj się z wytycznymi żebyś wiedział jak należy złożyć paczkę z teksturą, tam betatesterzy i deweloperzy ocenia twoja pracę, pomogą i wskażą błędy.
Celuś:
Ale zanim, to popraw łączenia, bo już po tym screenie widać jak pasek wariuje na przejściu z czoła do boku.
RafaPolska424:
Między innymi do wyrównania by były kolory na wozie, a do naprawy jest rynna pod dachem i okna (bo w tym momencie wydają się być niechlujnie wycięte - przynajmniej te czołowe). Oprócz tego to można by było dografitować farby na szybach i ramach okien. Niemniej widzę spory potencjał, zarówno tekstury na wydanie jak i użytkownika na dewelopera.
dinsx7:
Zastanawia mnie czy jakość tekstury nie sprawiała by problemu.. Niektóre oznaczenia pojazdu także są praktycznie nieczytelne
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej