Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Lowpoly w ED72

<< < (3/4) > >>

dinsx7:
Zrobiłem to co było pokazane na filmie. Faktycznie, tekstura zniknęła, lecz tym razem nie widać "szyby" czyli po prostu okno jest przezroczyste w 100% i wygląda jakby go tam nie było. Jak to naprawić?

Paweł Andrzej Nowinowski:
Ja generalnie chciałbym nieśmiało powiadomić iż na ukończeniu jest model kibla 19xx a zarazem ED72 więc to nie to że chce kogoś zniechęcić, ale może się okazać że jak nowy model wyjdzie to twoja praca pójdzie w niwecz.

Pozdrawiam cieplutko, smacznej kawy.

dinsx7:
Dzięki za informacje bo nawet nie wiedziałem, i w sumie niepotrzebnie się za to biorę.. Zawsze chciałem zrobić coś swojego, jednak zawsze ktoś mnie musi wyprzedzić i zrobić pierwszy.

Sawi:
Znaczy nie to żeby coś, ale prace nad 19xx trwają kilka ładnych lat z przerwami i dzięki temu że Paweł dołączył do zespołu ruszyło to z kopyta jakiś czas temu. Z resztą ten model to praktycznie jego robota pzdr.

Paweł Andrzej Nowinowski:

--- Cytat: dinsx7 w 07 Maja 2023, 20:06:02 ---i w sumie niepotrzebnie się za to biorę.. Zawsze chciałem zrobić coś swojego, jednak zawsze ktoś mnie musi wyprzedzić i zrobić pierwszy.

--- Koniec cytatu ---

Nie no rób jeśli chcesz, zaczniesz od czegoś takiego a w przyszłości kto wie może coś większego zrobisz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej