Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Odświeżenie otoczenia linii 053.
SMemek:
Są fordy transity. Stare co prawda, ale znacznie lepiej pasują.
Artysta51:
W plikach dla twórców map w zakładce samochody nie ma żadnego Forda Transita
mati222:
--- Cytat: x_Zielu w 27 Lutego 2023, 20:13:56 ---No i fajno, że ktoś się zabrał za dodanie lepszego otoczenia. Ode mnie rada, bo sam kiedyś taką dostałem - używajcie sobie na danym terenie kilku traw, a nie jednej konkretnej nawalać do bólu.
--- Koniec cytatu ---
Z roślinnością jest taki problem, że wpływa na wydajność (zwłaszcza cienie traw). Ja dostałem radę, żeby w danym miejscu nie używać więcej niż dwóch rodzajów traw.
Artysta51:
Na odcinku Swoszowice-Psie Pole są 3 rodzaje traw , dzięki za radę i na następnych odcinkach będę stosował tylko 2 rodzaje :)
JAN21:
--- Cytat: mati222 w 27 Lutego 2023, 21:35:59 ---
--- Cytat: x_Zielu w 27 Lutego 2023, 20:13:56 ---No i fajno, że ktoś się zabrał za dodanie lepszego otoczenia. Ode mnie rada, bo sam kiedyś taką dostałem - używajcie sobie na danym terenie kilku traw, a nie jednej konkretnej nawalać do bólu.
--- Koniec cytatu ---
Z roślinnością jest taki problem, że wpływa na wydajność (zwłaszcza cienie traw). Ja dostałem radę, żeby w danym miejscu nie używać więcej niż dwóch rodzajów traw.
--- Koniec cytatu ---
Odkąd weszły trawki na atlasie można wstawiać ile rodzajów trawy się chce bo wszystkie korzystają z jednej tekstury.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej