Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Odświeżenie otoczenia linii 053.

<< < (9/19) > >>

matek123:

--- Cytat: x_Zielu w 03 Marca 2023, 20:05:39 ---PS Ogłoszenie z poszukiwaniem oddzielcie od reszty i przy okazji pogrubcie - więcej osób zobaczy.

--- Koniec cytatu ---
Już odezwałem się z pomocą na czacie, żeby wyjaśnić.

Kalikowsky:
Panowie, świetna robota! Miło widzieć ze ktoś podjął się dekoracji tej scenerii. Wpadła mi taka  luźna myśl, jeśli już ktoś pudruje l053. Czy są jakieś realne opcje na podniesienie jakości tekstur peronów? W niektórych miejscach strasznie razi nawet jak na domyślny standard scenerii.

Nie pamietam konkretnie który to model był, ale któryś z tych kamiennych, ma strasznie naciągane textury. Z tego co pamietam mamy kilka ładniejszych modeli dla peronów.

matek123:
Możesz przejrzeć scenerię i dać nazwę stacji  i współrzędne gdzie są wspomniane perony.

Kuba_PL:

--- Cytat: Kalikowsky w 04 Marca 2023, 03:56:01 ---Panowie, świetna robota! Czy są jakieś realne opcje na podniesienie jakości tekstur peronów?.

--- Koniec cytatu ---
Dziękujemy :) W planach mamy zmiane w Turowie części peronu 1 na ten taki z kostki co stoją np na Wrzosach i w Żernikach Małych na taki sam tyle że asfaltowy :)

M79r:
Tylko proszę nie bić... Swojego czasu na L053 zlikwidowałem odgałęzienie gdzie ET41 stało (lok do Dębicy przeniesiony ze składem i kursuje z elektrowni do Dębicy towarowej) Za Sandomierzem powstała stacja Zalesie Gorzyckie, przy rzece. U mnie wersja trasy jest połączona z Całkowem, gdzie na odcinku Sandomierz - Wiliś powstała stacja Furmany (na prośbę pracowników pobliskiej elektrociepłowni) I okolicznych mieszkańców. Jeśli ktoś by pytał. Tak mam połączone L053 z Wrzosami i Całkowem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej