Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Odświeżenie otoczenia linii 053.

<< < (4/19) > >>

Kuba_PL:

--- Cytat: Turbokibel w 27 Lutego 2023, 22:48:55 ---Drzewa powinny być te 15m od torów

--- Koniec cytatu ---

W tym miejscu niestety ciężko jest to zrobić bo jest górka tuż obok torów, a nie chcę żeby też sama trawa była, no i poza tym to nie jest jakaś CMK czy coś tylko taka bardziej poboczna linia więc taki mały odcinek z drzewkami blisko ujdzie chyba :)

A co do rodzajów - staram się używać różnych żeby nie było tego samego wszędzie, ale postaram się używać tylko tych nowszych. Dzięki za rade i jak jutro dalej rusze z robotą to coś pokombinuje ;)

robert357:
Zawsze można zakrzaczać zamiast zalesiać. Drzewa drzewami, ale to właśnie krzaczków i małych drzewek jest przeważnie więcej.

Kuba_PL:
Krzaczki też biorę pod uwagę, tyle że tutaj bardziej mi taki mini lasek pasował. Dalej na pewno będą nie tylko drzewa tylko też krzaki. Ale zawsze to jakaś rada za którą bardzo dziękuję, na pewno się wszystko przyda :)

Joachimowicz:

--- Cytat: Kuba_PL w 27 Lutego 2023, 22:56:10 ---W tym miejscu niestety ciężko jest to zrobić bo jest górka tuż obok torów, a nie chcę żeby też sama trawa była, no i poza tym to nie jest jakaś CMK czy coś tylko taka bardziej poboczna linia więc taki mały odcinek z drzewkami blisko ujdzie chyba :)

--- Koniec cytatu ---
Na pobocznych liniach też dysponują piłami łańcuchowymi. Drzew zasłaniających widok z nastawni, albo wchodzących w bramki/skrajnię, w ogóle nie powinno być.
Umieszczenie w takim a nie innym miejscu busa, a tym bardziej nysy też jest do zakwestionowania. Nikt w takie miejsce nie wjedzie. W przypadku konieczności prac w takim miejscu pracownicy zaparkowaliby przy drodze, ewentualnie zostałaby wysłana drezyna.

Kuba_PL:
No to z samochodem to niech @Artysta siem bawi, u mnie drzewa nie wchodzą w skrajnie, bramki itp więc na spokojnie. Ale wieczorkiem jeszcze na spokojnie przejrze.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej