Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Stan scenerii realistycznych na 2023-02

<< < (2/3) > >>

Ra:
Tak na szybko patrząc, to nie masz wszystkich plików, np. Katowic:

--- Kod: ---Failed to open file "scenery/lk1/kat_i2005.scm"
Bad include: can't open file "lk1/kat_i2005.scm"
Failed to open file "scenery/lk1/kat_teren.scm"
Bad include: can't open file "lk1/kat_teren.scm"
--- Koniec kodu ---

Pliki Katowic są w paczce linia61-f2301.7z, którą trzeba wypakować wcześniej, być może wcześniej również linia61-f2208.7z. Tu jest skrypt instalacyjny dla podstawowych plików:
https://rainsted.com/warsztat/linia61.r_i

M79r:
Ja mam jeszcze coś takiego. I jeszcze jedna rzecz, próbuje odwzorować budynek dworca w Katowicach. Jest to sprzed przebudowy z kielichami. Budynek ma 144 m dł. 18 szer. i 12 m wysokości. Jak oryginalny, jednak nie jest ukończony oraz w pliku OBJ (który nie wiem jak później przekonwertować na maszynowe pliki) Nie wiem kiedy ukończe (prace stoją) Zdaje sobie sprawę z niedoskonałości etc. I czy w ogóle nada sie do Maszyny ? Obecnie nie jest dedykowany do jakiegokolwiek symulatora czy gry, ale z myślą o Maszynie. A nóż coś z tego będzie.

Ra:

--- Cytat: M79r w 31 Marca 2023, 21:37:11 ---Ja mam jeszcze coś takiego. (IR38172)
--- Koniec cytatu ---
Z którego to jest roku? Aby dojechać do Opola, trzeba dołączyć inny zestaw komórek (FOS, OZI, SUB, OPO) oraz zmienić przebieg w Lublińcu (Lbc_It1_n>Pwk1 zamiast Lbc_It1_n>Kch1), plus dokleić obsługę stacji do Opola.

M79r:
To nie IR. A dwa nie przypominam sobie relacji Zagórz - Świnoujście, jakimkolwiek wariantem. Relacja fikcyjna z sympatii do tych dwóch miejscowości.

damianml:
Cześć, ponownie ja,

Jeszcze takie drobne pytanie czy jest może jakaś paczka "Całościowa" używanych przez ciebie obiektów? Bo brakuje mi paru tekstur terenu, plików z katalogu "Tra" etcetera... I o ile sceneria się już załadowała (Mamy progress) Tak po prostu jest pusta bo nie ma tam terenu, nie wspomnę o braku peronów np.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej