Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
[Hit albo Kit] Linia 61 Częstochowa - Kielce WIP - do pobrania
Piotr93:
Przecież jest napisane wszystko w 1 poście. Pobierasz z pierwszego linku, drugi jest do repozytorium z którego pobierać trzeba umieć, dodatkowo pobierasz również osobno to co jest do pobrania, wszystko wrzucasz do głównego katalogu symulatora, z resztą widać po otwarciu archiwum że jest min. Scenery, textures.
ojciecdyrektor:
--- Cytat: Piotr93 w 05 Kwietnia 2025, 17:52:58 --- drugi jest do repozytorium z którego pobierać trzeba umieć
--- Koniec cytatu ---
no megawyjśnienie....
Trzeba umieć....
Ten drugi plik przy próbie ściągnięcia żąda loginu i hasła - jakiego? Bo te które mam na tym forum nie otwiera mi go
JAN21:
Ale po co ci się dostawać na repozytorium? Jeżeli nie loguje cię na repozytorium danymi z forum, to najwidoczniej nie jest to miejsce dla Ciebie przeznaczone, tym bardziej jeżeli nie wiesz co to jest i jak z tego korzystać.
@Piotr93 napisał, że pobierasz z pierwszego linku paczkę i zależności wymienione poniżej i rozpakowujesz w głównym folderze Maszyny, tak aby struktura katalogowa rozpakowywanych paczek się pokrywała. Tylko tyle i aż tyle.
ojciecdyrektor:
Ok, teraz rozumiem.
Ściągam wszystkie pliki, repozytorium nie ruszam.
Dziękuję
oskar1197:
Jest ktoś w stanie pomóc z semaforami ? Każdy świeci na czerwono i z Osobowej i ze Stradomia nie można ruszyć. Wszystkie pliki ściągnałem i dalej nie działa
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej