Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
[HIT] Bieszczady/Galicja WIP - do pobrania
robert357:
Ja już gdzieś chyba o tym pisałem, że to EXE ma z sobą problemy.
U mnie wygląda to tak: po kliknięciu START w menadżerze Windowsa pokazuje się EXE na moment i znika. Brak logów, błędów, nic. Nie ważne jaką scenerię się próbuje odpalić, efekt jest ten sam. Posiadam Nvidię 750 więc możliwe, że są problemy z obsługą starszego sprzętu.
robwor:
Klikam start i zamyka okno startera. Żadne okno ładowania potem się nie pojawia. Mam Nvidię GTX 1650
malacz91:
--- Cytat: robert357 w 25 Września 2023, 16:04:12 ---Ja już gdzieś chyba o tym pisałem, że to EXE ma z sobą problemy.
U mnie wygląda to tak: po kliknięciu START w menadżerze Windowsa pokazuje się EXE na moment i znika. Brak logów, błędów, nic. Nie ważne jaką scenerię się próbuje odpalić, efekt jest ten sam. Posiadam Nvidię 750 więc możliwe, że są problemy z obsługą starszego sprzętu.
--- Koniec cytatu ---
Identyczna sytuacja jak u mnie.
JAN21:
Jeszcze jedna kwestia, zobaczcie czy aby nie macie wyłączonego Motion Blur'a (Rozmycie podczas ruchu, w starterze). Jeżeli jest wyłączony to włączcie i zobaczcie czy może wtedy odpali. Pamiętam, że był z tym problem, ale też kojarzy mi się, że było to naprawiane.
chyzy17:
Ja mam nvidie, exe działa na każdej scenerii.
--- Cytat: JAN21 w 25 Września 2023, 22:02:20 ---zobaczcie czy aby nie macie wyłączonego Motion Blur'a (Rozmycie podczas ruchu, w starterze). Jeżeli jest wyłączony to włączcie i zobaczcie czy może wtedy odpali.
--- Koniec cytatu ---
Mam wyłączone rozmycie podczas ruchu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej