Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowe pudło do skody 71E
Kolej_Tymek:
Witam
Parę dni temu pomyślałem iż wypadałoby odświeżyć a bardziej zrobić od nowa pudło do skody 71E. Skompletowanie zdjęć które posiadam oraz znalezienie w internecie rysunków trochę zajęło. Wczoraj rano zacząłem modelować samo pudło. Do dnia dzisiejszego zrobiłem tylko tyle ile jest przedstawione na załączniku poniżej. Może nie jest to wiele ale mam nadzieje że póki co się podoba :)
Pozdrawiam
x_Zielu:
Czyli teraz robisz na rysunkach i zdjęciach jak mniemam? Jeśli tak, to krok w dobrą stronę. Jednakże, jak sam piszesz, zacząłeś wykonywać model dopiero wczoraj. Czy nie warto może poczekać trochę z chwaleniem się nowym pudłem aż zrobisz trochę więcej? I kolejne pytanie, czy nie rzucasz się na zbyt głęboką wodę? I kolejne, co z kilkoma innymi projektami które uprzednio zacząłeś? Bo na razie robisz kolejny model, w wszystko pozostałe zostawiasz ledwo zaczęte. Oceniać i "podobać" nie ma się jeszcze co, bo najzwyczajniej jest tego mało.
fuji8:
Dubel.
Kolej_Tymek:
@x_Zielu
Jeśli chodzi i przedwczesne chwalenie się modelem to na myśli miałem też aby deweloperzy lub osoby które ogarniają blendera dużo lepiej idę mnie wykąpały jakieś błędy które mam poprawić. Z drugiej też strony mialem na myśli aby jeśli ktoś robi ten model dał jakieś info żeby nie robić podwójnie tej samej roboty. Stare projekty zostały usunięte przez format dysku przez co nie mogłem ich dokończyć. Jeśli chodzi o to co ma się ,,podobać" to chodziło mi o to żeby ocenić to co jest zrobione do teraz. Bo według mnie rysy pudła są skończone. Poza pudłem do zrobienia zostały jak dla mnie wózki, osprzęt na dachu, baterie, zderzaki osprzęt podwozia i wszystkie barierki. Na dniach powinienem coś zrobić dalej
matek123:
Trwają z dużymi przerwami prace nad Skodami. https://eu07.pl/forum/index.php/topic,24770.msg412664.html#msg412664
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej