Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Drawinowo do końca

<< < (18/21) > >>

mati222:

--- Cytat: EP08_015 w 15 Czerwca 2022, 18:28:23 ---Przy okazji trzeba wstawic zebre miedzy grodziskiem a pierwszym przystankiem osobowym. Latwo go przejechac od strony grodziska. Z drugiej strony zebra jest.

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem, czy zostało poprawione w paczce w pierwszym poście i czy coś było jeszcze zmieniane w tym pliku. Jeżeli nie, to w zał. poprawiony plik wskaźniki, który mam u siebie na dysku z przesuniętymi o ok. 20m wskaźnikami.

Edit: W załączeniu poprawiony plik auto.scm (zdarzało się, że samochody we Włod. Zach. powodowały kolizję, chwilę po uruchomieniu scenariusza - pojazdy powodujące problemy zostały "zakomentowane" w pliku).

EP08_015:
W drawinowie cos jest nie tak. Byk i tamara na jednym torze. Do tego za drawinowem sklad pospieszny na niewlasciwym. Zaczyna sie robic korek w strone drawinowa.
Na poprzedniej wersji pc wszystko smigalo bez problemu.

Cale ai w strone wlodowic zach i w samych wlodowicach zach stoi pod s1.
Scenariusze nieprzejezdne na najnowszej paczce. Wyglada na to ze nie tylko same sklady trzeba dostosowac. Cale ai sie krzaczy.
Czy ktos sie zajmuje dostosowywaniem tego do najnowszej pc?

EP08_015:
Dzis po 3 nieudanych probach udalo sie ukonczyc misje na et41 z weglarkami do wdt. Niewiem zupelnie o co tu chodzi ale tym razem zatorow na szlaku nie bylo.

Sluzba na ic Fredro zakonczona powodzeniem.

xFyKe:
Ogólnie sceneria w pełni przejezdna, z tym że w lubiniewie trzeba pomóc AI przy manewrach bo nie ma zamiaru się za bardzo ruszyć.

Dziękujemy za zgłoszenie, jednak prosimy o stosowanie się do zasad pisowni. Zdanie zaczyna się wielką literą, a kończy kropką.
Przy problemach z AI proszę podlecieć do AI, wcisnąć klawisz F12, rozwinąć zakładki vechicle i vechicle AI i zrobić screen. Dodatkowo proszę załączyć log txt.
Matek123

Michał V-R:
Czy ja coś robię źle?
Pierwszy scenariusz, Ex. Przemysław, uruchamiam loka, stojącego na peronie, Niestety, nie mogę doczekać się przejazdu, na semaforze czerwone światło.
Próbowałem kilka razy, czekałem nawet 40 minut i nic.
W starterze mam zaznaczone, by każdy scenariusz zaczynał się z wyłączonymi akumulatorami.
Aha i mam brak rozkładu jazdy pod f2

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej