Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Drawinowo do końca
matek123:
To są zwykłe pliki txt z transkrypcjami. To już na koniec się je napisze, a tłumaczenia się zrobi na podstawie istniejących.
--- Cytat: kRZYSZTOF w 19 Lipca 2022, 16:56:32 ---Dziękuję udało mi konwertować wszystkie pliki audio z wav na ogg.
Jesteś geniuszem.
--- Koniec cytatu ---
Na repo i tak idą tylko pliki waw lub flac, tak jak wspomniał Stele.
matek123:
Myślałem, że masz nazwane odpowiednio pliki w formacie Wav. :/
matek123:
Przesyłam polecenia odjazdu dla służb 1, 2, 6, 7. https://eu07.pl/userfiles/11222/radio_1%2C2%2C6%2C7.7z Po wypakowaniu do głównego folderu Maszyny powinny już działać polecenia odjazdu dla W-w służb.
--- Cytuj ---1. EP07-424. Prowadzimy Ex "Przemysław" 17107 z Grodziska Zachodniego do Włodowic Zachodnich. Następnie wykonujemy oblot składu i wracamy do Grodziska ponownie jako Ex "Przemysław" 71108. Za każdym razem zatrzymujemy się w Drawinowie, Grabówku i Włodowicach. Na koniec odstawiamy wagony na bocznice i sami zjeżdżamy na tor postojowy. Czas misji: ok. 2,5 godziny.
2. EP09. Prowadzimy IC "Fredro" 7108 z Włodowic Zachodnich do Grodziska Zachodniego. Następnie wykonujemy oblot składu i wracamy do Włodowic Zachodnich ponownie jako IC "Fredro" 1709. Po drodze zatrzymujemy się tylko we Włodowicach. Na koniec wpychamy wagony na boczny tor, urywamy się i jedziemy na postój. Czas misji: ok. 2,5 godziny.
6. EN57. Misję rozpoczynamy na bocznicy w Grabówku. Podstawiamy się w peron, następnie prowadzimy kursy wahadłowe na trasie Grabówek - Włodowice Zachodnie - Grabówek (wykonujemy 2 kółka jako 77841, 77842, 77843, 77844). Zatrzymujemy się na wszystkich stacjach i przystankach. Na koniec wracamy na bocznicę z której wyjechaliśmy na samym początku. Czas misji: ok. 3 godziny i 15 minut.
7. EN57. Misję rozpoczynamy na torach odstawczych we Włodowicach. Podstawiamy się w peron, następnie prowadzimy kursy wahadłowe na trasie Włodowice - Włodowice Towarowe - Włodowice (wykonujemy 3 kółka jako 70753-70758). Zatrzymujemy się na wszystkich stacjach i przystankach. Uwaga! Jeżeli we Włodowicach Towarowych otrzymamy wjazd na wprost w peron 1, to będziemy musieli przemanewrować w peron 2, gdyż z peronu 1 nie ma możliwości wyjazdu na właściwy tor. Na koniec misji wracamy na tory odstawcze. Czas misji: ok. 2,5 godziny.
--- Koniec cytatu ---
Springbrat:
Ja mam pytanie, czy ta sceneria będzie jeszcze bardziej rozbudowana, czy to już koniec prac nad nią?
matek123:
Co masz na myśli? Nowe szlaki, czy dekoracje otoczenia?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej