Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Drawinowo do końca
Marconi:
Poprawiłem sieć trakcyjną dla misji nr 7 i pantograf już się nie łamie.
Ujawnił się błąd w pliku ss6zpcpb-zpy.inc:
--- Cytuj ---Bad event: "wlo_x_s10a" (type: multiple) can't find event "sbl1_716_os4a"
Bad event: "wlo_x_s11a" (type: multiple) can't find event "sbl1_716_os4a"
Bad event: "wlo_x_s12a" (type: multiple) can't find event "sbl1_716_os4a"
Bad event: "wlo_x_s13a" (type: multiple) can't find event "sbl1_716_os4a"
--- Koniec cytatu ---
W załączeniu poprawione pliki.
EP08_015:
Uruchomilem sobie scenariusz nr 14 na et41 z talbotami i niestety okazal sie nieprzejezdny. Powstal korek w obu kierunkach przed i za grodziskiem. Praktycznie wszystkie sklady staly pod s1 a bylo ich troche. W zalaczniku log moze ktos dojdzie co sie stalo.
Marconi:
Misja nr 18 jest nieprzejezdna. W czasie powrotu do Włodowic Towarowych utykamy na wjeździe do Grabówka. W Grabówku pod semaforem GRA_T5 stoi towarowy z SU46-047, a z jego rozkładu wynika, że stoi tam prawie od godziny, licząc od momentu podjazdu naszego składu pod semafor wjazdowy do Grabówka. Sprawdziłem szlak w kierunku Włodowic, jest czysty. Misję przejechałem dwukrotnie i efekt jest ten sam.
Log by się przydał.
matek123:
Proszę pamiętać o załączaniu pliku log.txt zgłaszając nieprzejezdność scenariusza.
EP08_015:
Podejmuje jeszcze jedna probe przejechania scenariusza nr14. Za 3 godz napisze co i jak poszlo.
No i ladnie i szybko udalo sie ten scenariusz ukonczyc. Ciekawi mnie co sie wczoraj stalo ze powstal az taki korek. Roznica w przebiegu symulacji na tej samej misji polega na tym ze w grabowku mialem postoj okolo 30 minut. Dostalismy wyjazd jako ostatni pociag. Potem w drawinowie podobnie postoj okolo 5 minut pod s1 by znowu cos przepuszczac. W efekcie cale ai bylo przedemna. NIewiadomo czemu caly grodzisk stal. I pociagi wjezdzajace do grodziska jak i te wyjezdzajace z grodziska. Cale ai stanelo na szlaku. Log 3 posty wyzej. Dobrze by bylo sprawdzic co poszlo zle ze zablokowalo grodzisk.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej