Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Poszukuję zdjęć Stadlera Flirta ŁKA (2-członowy)
Celuś:
EN81, 308B. Relatywnie proste pudło, ma dwie osie symetrii, niczym lokomotywa, z tym, że tu dosłownie każda ćwiartka jest identyczna. Oba wózki są identyczne, z tym, że jeden z nich ma napęd. Pulpit jest identyczny jak w pojazdach serii SA13(?), klei się u stele, kwestia jego adaptacji. Zobaczymy jak będzie z dokumentacją, ponieważ mam szansę takową uzyskać, lecz to się jeszcze okaże.
Sojkolek:
[CIACH]
Dzięki za info!
Nie cytuj poprzedniego posta. Zapoznaj się z regulaminem, który akceptowałeś przy rejestracji.
Matek123
AIR:
--- Cytat: Celuś w 25 Kwietnia 2022, 15:20:42 ---EN81, 308B. Relatywnie proste pudło, ma dwie osie symetrii, niczym lokomotywa, z tym, że tu dosłownie każda ćwiartka jest identyczna. Oba wózki są identyczne, z tym, że jeden z nich ma napęd. Pulpit jest identyczny jak w pojazdach serii SA13(?), klei się u stele, kwestia jego adaptacji. Zobaczymy jak będzie z dokumentacją, ponieważ mam szansę takową uzyskać, lecz to się jeszcze okaże.
--- Koniec cytatu ---
Jak coś to mam zdjęcia tego szynobusa również z przedziału pasazerskiego
Sojkolek:
Ooo, to bardzo wdzięczny bym był gdybyś podesłał:D
Kolejowy:
Jak będę miał czas to ci zrobię zdjęcia bo mieszkam obok łodzi i jeżdżą tam cały czas
Nawigacja
Idź do wersji pełnej