Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Usunięcie bdhinu_v1

<< < (3/6) > >>

YeloPL:
Niby można usunąć, tylko po co? Jak ktoś nie chce używać to niech nie używa, po prostu, ale cóż szkodzi, by nadal w paczce był?

matek123:

--- Cytat: DieselPower w 17 Kwietnia 2022, 11:48:30 ---Wpadłem jeszcze na taki pomysł, żeby te wszystkie starocie po prostu dać do osobnej paczki. Jak ktoś będzie chciał korzystać ze starszego i odstającego jakościowo taboru to po prostu dociągnie sobie taką paczkę i wszyscy powinny być zadowoleni.

--- Koniec cytatu ---
Tylko to utrudnienie, bo chyba automat generuje i pakuje całą paczkę. Raczej nie ma i tak tych starszych pojazdów domyślnie w sceneriach. A co do wyjęcia z repo i trzymania poza to jestem absolutnie na nie. Moim zdaniem to zmniejszenie szans na nowy model, bo fizy i mmd się przeterminują (piszę tu o innych co mają realną fizykę, a stary model) bo nie będą hurtowo aktualizowane przy okazji wprowadzania nowych poprawek globalnie.

Czytając wątek widzę pięciu "chętnych". Zdjęcia na taki wagon są, ustalcie między sobą kto co robi, zrobicie nowy model i się skończą problemy.

Sawi:
Krótka piłka jest w tym temacie, pojawia się nowy model i jest zrobiona większośc tex wtedy jest usuwany poprzedni proste.

matek123:
No tu łatwiej, bo wystarczy jedna. :)

Sawi:
Tak wiem, ale widzę idea jest by na tym nie skończyć, także ja jestem stanowczo przeciw. Będzie zrobiony zamiennik to wtedy co innego. Usuwa się poprzedni i wgrywa lepszy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej