Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Krzyżowa 3 - scenariusz

<< < (2/3) > >>

youBy:
W scenariuszu całkowo_wycieczka szynobus jeździ w kółko na rozkładach apm44212 i apm44213 z przesunięciami co godzinę, możesz podejrzeć jak to tam jest zrobione.

S0M3P4W1:
Dzięki za radę, ale aktualizacja już wyszła i rozkłady działają tak, jak trzeba.

Czarodziej:
Czy jest jakakolwiek szansa na to, żeby ten scenariusz przeszedł testy, ktoś pomógł autorowi to dociągnąć do słynnej maszynowej jakości, żeby to mogło trafić do paczki? Szkoda, żeby skisło na forum :)

S0M3P4W1:
Powiem tak - szerokich znajomości w społeczeństwie eu07 nie mam, więc zdany jestem całkiem dla siebie. Jeżeli mówimy o edytorze to trzeba poaktualizować kilka rzeczy:
1) Dodać rezonatory SHP przed semaforami SBL
2) Urozmaicić teren
3) Usunąć pierwsze semafory SBL dla szlaków Drawowo Główne - Markowo Górne oraz Klonowo - Markowo Dolne
4) Zaktualizować działanie przejazdów kolejowo-drogowych (chociaż zastanawiam się, czy sam się tym nie zająć)

Jak już te rzeczy zostaną zmienione (czy to przeze mnie, czy ktoś pomoże) to możemy myśleć o jakichkolwiek testach.

mk1991:
Dla czego autor nie skorzystał z uploadu maszyny? Ten link googleowski do niczego jest. Zanim zacznie się testować, dodatki powinny być zamieszczane po przez serwer symulatora.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej