Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Galicyjska Kolej Transwersalna

<< < (3/6) > >>

bve2:

--- Cytat: Celuś w 10 Lipca 2022, 14:30:42 ---
--- Cytat: bve2 w 10 Lipca 2022, 14:07:48 ---Czy przewidujecie dedykowane obiekty do trasy? Dworzec autobusowy w Sanoku jest dość nietypowy , wypadałoby go odtworzyć, tym bardziej że jest zaraz przy dworcu...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: JAN21 w 01 Kwietnia 2022, 20:39:17 ---klimat z przełomu XX i XXI wieku.

--- Koniec cytatu ---
Obiekty dedykowane jak przyjdą, to przyjdą, jeżeli nie ma jakiegoś krytycznego (Dworzec w Poznaniu, hala we wrocławiu), to można bez problemu odłożyć na kiedy indziej.

--- Koniec cytatu ---
Caly problem polega na tym ze stary dworzec autobusowy w Sanoku juz nie istnieje od paru lat , a zdjecia starego sa wprawdzie ,ale takie ze nie da sie z tego sklecic zadnej tekstury. Chyba ze istnieje gdzies jeszcze podobny blaszak to od biedy mozna go tam postawic . Zreszta cale otoczenie stacji Sanok jest dosc charakterystyczne , i o ile  budynek dworca kolejowego juz jest w symku ,to jakos ciezko bedzie odtworzyc Stomil i Autosan ,ktore znajduja sie w obrebie trasy... No i ten blaszak (dworzec autobusowy), ktory stal naprzeciw dworca kolejowego.

matek123:
Są techniki teraz, że można malować tekstury bez zdjęć na tekstury, wystarczy jakiś poglądowy materiał, żeby mieć odniesienie.

Celuś:
A że jan ma opanowanego SP do perfekcji, temu napisałam jak napisałam :)

Toprus:
Zakłady autosana akurat planowałem sam zrobić, chociaż jak z tym będzie jeszcze nie wiem. Jeśli uda się plan convertów od Robsa, to będziemy mieli bardzo podobną fabrykę do wstawienia.

Mikol z Wiwlkopolski:

--- Cytat: JAN21 w 01 Kwietnia 2022, 20:39:17 ---Docelowo w skład projektu wejdą następujące linie kolejowe na danych odcinkach:
L96 Nowy Sącz - Stróże ~33km długości
L104 Chabówka - Nowy Sącz ~76km długości
L107 Nowy Zagórz - Łupków ~50km długości
L108 Stróże - Zagórz - Krościenko ~160km długości
L110 Gorlice Zagórzany - Gorlice ~5km długości
Co razem daje 324km (najpotężniejsza sceneria w Maszynie)
j***c_zagurz

--- Koniec cytatu ---

Sądząc po długości tras to pewnie będzie na "lepsze" (wydajniejsze) komputery.

A teraz pytanie z innej beczki, czy planowane jest odwzorowanie parowozowni w Chabówce?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej