Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
D29-97/98/99/94/117 - Zakopianka
Artysta51:
Czy można pomóc przy dekorowaniu ? Mam lekkie doświadczenie więc nie sprawi mi to problemu a na pewno coś pracę pójdą do przodu ;)
katom:
Jak najbardziej, do dekoracji nigdy rąk nie za mało. Ptaszki ćwierkają, że szykuje się paczka z osieciowaną linią i aktualnymi dekoracjami, to możesz poczekać do wydania, żeby nie zdublować się z czyimś fragmentem
Artysta51:
O to super , poczekam i przyłącze się do pomocy :D
Celuś:
Ponieważ prace się znacząco nasiliły, to aby zebrać to do kupy w jedno miejscu, założyłam dedykowany kanał na mattermoście i dodałam do niego wszystkie osoby które wcześniej w tym wątku zaprezentowały się z postępami w pracach. Prosiłabym w miarę możliwości o zameldowanie się tam wszystkich, tak żeby można było wszystko dogadać, i w miarę możliwości złożyć może jakąś nową paczkę.
Kapiszon:
Jedno pytanie, jako osoba, która nie miała z tym styczności.
Jak dołączyć?
Proszę się stosować do regulaminu.
--- Cytat: REWIZOR w 16 Lutego 2011, 21:46:27 ---Regulamin obowiązuje od 01.12.2022 r.
Regulamin Forum oraz Chatu Symulatora Pojazdów Szynowych “MaSzyna”
Jeśli Twoja odpowiedź odnosi się do całej ostatniej wiadomości w wątku, nie cytuj jej! Cytowania używaj tylko wtedy, gdy odpowiadasz na wcześniejsze wiadomości lub odnosisz się do wybranych części ostatniej wiadomości. Zwracaj wówczas uwagę, by cytowane były tylko niezbędne fragmenty (nie cała wiadomość).
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej