Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

D29-97/98/99/94/117 - Zakopianka

<< < (17/24) > >>

halo1halo:
W bok obracamy lewym Alt, a w górę prawym Alt.
Natomiast jeśli chodzi o screeny to u mnie dekoracje są do kilometra 40 300 od strony Zakopanego i myślę, że dekorowanie do Poronina nie powinno zająć jakoś bardzo długo.

Irek_Wd:
Pierwszy screen to wiadukt w Kleczy?

halo1halo:
To przy ulicy Wojdyły w Zakopanem.

Celuś:

--- Cytat: Kapiszon w 25 Czerwca 2025, 21:10:05 ---No trzeba bylo tak od razu.

--- Koniec cytatu ---

Więcej tego pretensjonalizmu, i spamu na pw, to napewno się dogadamy. Sieć NIE JEST potrzebna po to aby dekorować (wszak magicznie nie była potrzebna by udekorować Chabówkę, bądź Suchą), a ja sama nie mam ochoty tracić czasu, tylko po to żeby potencjalne dzieciaki miały trochę więcej druta do 'bawienia się'. Dekorujecie? Super, wygląda to w wielu miejscach świetnie, wykończcie to co jest obecnie pod siecią, albo całą połowę do Suchej Beskidzkiej jaka była do tej pory przygotowana, to się sieć powiesi. Bardzo prosiłabym o ograniczenie tego typu podejścia.

Kapiszon:

--- Cytat: Celuś w 27 Czerwca 2025, 11:18:55 ---
--- Cytat: Kapiszon w 25 Czerwca 2025, 21:10:05 ---No trzeba bylo tak od razu.

--- Koniec cytatu ---

Więcej tego pretensjonalizmu, i spamu na pw, to napewno się dogadamy. Sieć NIE JEST potrzebna po to aby dekorować (wszak magicznie nie była potrzebna by udekorować Chabówkę, bądź Suchą), a ja sama nie mam ochoty tracić czasu, tylko po to żeby potencjalne dzieciaki miały trochę więcej druta do 'bawienia się'. Dekorujecie? Super, wygląda to w wielu miejscach świetnie, wykończcie to co jest obecnie pod siecią, albo całą połowę do Suchej Beskidzkiej jaka była do tej pory przygotowana, to się sieć powiesi. Bardzo prosiłabym o ograniczenie tego typu podejścia.

--- Koniec cytatu ---

Nierozumiem oco problem odpowiedz byla sarkastyczna a niżeli ofensywna.

a poza tym tu niema żadnego pretensjonalizmu z naszej strony bo zapytać wolno ?

Zdanie zaczyna się wielką literą i kończy się odpowiednim znakiem interpunkcyjnym. Pamiętaj o przecinkach.
Matek123

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej