Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

D29-97/98/99/94/117 - Zakopianka

<< < (23/24) > >>

sklox:
Semafory i trasę trzeba sobie samemu ustawiać

robert357:
Cytując opis scenariusza "Jeśli posiadasz ten scenariusz, ale nie masz potrzeby ani nie umiesz poruszać się w warunkach suchych symulatora - bez oskryptowania scenariusza - nie uruchamiaj!"

jakubg1:
Nie łaska było napisać coś w stylu "SCENARIUSZ BEZ OSKRYPTOWANIA - aby jechać należy otworzyć mapę (Tab) i samemu nastawiać rozjazdy i semafory!"? Nie każdy ma prawo to wiedzieć, bo niby skąd? Tak, ten scenariusz jest niedokończony i jest wymagana wiedza, aby można było się przejechać, ale zamiast ją podać, najlepiej napisać "nie uruchamiaj"?
No błagam, nie twórzmy dodatkowych barier...

Celuś:
Ale... właśnie to jest w opisie scenariusza? Nie jest nowością że zawartość z działu na warsztacie jest zazwyczaj w pewien sposób wadliwa. Także zawsze jedyną barierą będzie poziom wiedzy zainteresowanego działem użytkownika. Błagam, nie wymyślajmy pseudo afer. Powstanie pełnoprawny scenariusz, będzie pełnoprawny opis, nie będzie problemu.

jakubg1:
Nie widzę w opisie scenariusza informacji żeby otworzyć mapę i pod jakim przyciskiem się to robi. Nie chcę robić afer, chcę tylko pomóc niezaznajomionym z symulatorem użytkownikom w testowaniu scenerii. Uważam, że powinniśmy sobie nawzajem pomagać, a nie rzucać pod siebie kłody.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej