Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kabina EU44
Sawi:
Ja póki wreszcie prawie skończyłem podwójny bezpiecznik. Jest tam też taki malutki, ale nie natrafiłem na jego rysunki, więc po prostu zrobię połowę pojedyńczego i powinno być ok. Pojedyńczy ma 18mm, podwójny 36mm a więc wychodziłoby, że ten mały pewnie w granicach 9mm będzie.
szyszka:
@Sawi tak jak podawałem wymiary tych wyłączników. Ten mały knefel będzie miał jakąś połowę wymiaru normalnego wyłącznika nadprądowego.
edit//: Znalazłem takie coś: "Wyłączniki nadprądowe typu slim Ex9B40J przeznaczone są do zastosowań domowych jak i komercyjnych. Szerokość 3/4 modułu - 13.5 mm na biegun zamiast standardowych 18 mm, czyni tę serię najlepszą opcją dla instalacji wymagających dużej przestrzeni."
Sawi:
O proszę o takim to nawet nie słyszałem, dobrze wiedzieć. Z jedynej foty jaką posiadam wygląda na połówkę tej 18 nastki, ale pewny tego do końca też nie jestem.
Sawi:
Pytam oficjalnie by potem nie było głupiego gadania @Kolej_Tymek co z tego co robiłeś się ostało?
Oski_45115:
Dzień dobry,
Mam pytanie mianowicie, czy prace nad kabiną do lokomotywy EU44 nadal trwają, czy nie wiadomo?
Szczerze to sam nawet zacząłem modelować wraz z kolegą @Marcelek.
Na chwilę obecną posiadam tylko w miarę wymodelowany pulpit (żadna krawędź nie jest zaokrąglona). Jeśli będzie trzeba to będę mógł podesłać plik z pulpitem tylko już raczej jutro.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej