Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kabina EU44

<< < (5/13) > >>

Sawi:
Ja tego nie neguję, ale zauważ zę to co dotychczas zrobione niezbyt się pokrywa z rzeczywistością, dlatego się pytam o materiał. Skoro już na tak wczesnym etapie sa takie rozbieżności to cos tu jest nie halo.

matek123:
Jak będzie maił autor coś konkretnego do zaprezentowania, to proszę zgłosić post i wysłać PW.

Sawi:
Co prawda nie jestem autorem wątku, ale nie widzę sensu zakładania nowego skoro temat dotyczy tego samego. Potrzebuję wymiarów dolnego pulpitu, nakładek obydwóch górnych pulpitów, drzwi do kabiny jakby była możliwość i ogólnie tylnej ściany. Podziękowania dla Marka za wymiary tego co już dostarczył, ale jak się okazało troszkę jeszcze jest potrzebne. Pzdr
EDIT:
No i jeszcze małe okienko też mile widziane zmierzone, bo te co mam obecnie to zrobione na podstawie zdjęcia. Duże mam już jako tako zrobione. Niewiele tego póki co bo robię se powoli bez pośpiechu i ciśnienia. Pulpity zrobione od zera. Bryła to samo. Ściana boczna poprawiona względem tej co była zrobiona wcześniej.

Sawi:
Tak w między czasie na oczekiwanie na te wymiary powstala jedna ze skrzynek, które są umiejscowione na tylnej ścianie kabiny. Docelowo mam zamiar jeszcze wmodelować jej drugi rodzaj z tym zaczepem.

Sawi:
Dobra dziś dzięki motywacji od @hanys'a powstaje se pomału wstępna bryła tynej ściany zrobiona póki co na oko, więc mam nadzieję że to podziała jako motywacja. Znaczy chciałbym by tak było. Część elementów jest z E189 do której notabene tez robiłem tylną ścianę :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej