Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
podwieszane semafory... czy są nam potrzebne?
bohunIC:
witam
wpadlem na pomysl kontynuowania pomyslu YouBy'a na temat podwieszanych semaforów na bramce est albo polbramce! obrobilem to troche i efekt jest jak na zdjeciu! niewiem czy dalej to rozwijac czy nie?
prace w 3dmaxie trwaja pełną parą! a oto kilka screenów :)))
slimson:
Generalnie pomysl swietny ale...
to musza byc takie fajne skrzyneczki bo tak to nie widzialem dyndajacych semaforow.
Zdjecia nie zapodam bo mi sie nie chce ruszyc i pojsc je zrobic. :)
Ale pracuj dalej.
Bartek:
Fajne. Brakuje tego w symku. Podwieszane sygnalizatory mi osobiście bardzo się podobają (w realu) i znakomicie by je było zobaczyć w MaSzynie. Tylko tak jak pisze slimson - tam jest jakieś pudło za nimi i są one nachylone pod pewnym kątem do torowiska (przynajmniej te w bramce). Będą świetne na kilkutorowe, szybkie zelektryfikowane trasy (np. teraz aż się proszą na Moczniki Zdrój - Kałowo).
wasyl:
Witam!!!
Kiedyś tez o to męczyłem i z miłą chęcią bym coś takiego w maszynie zobaczył. Kiedyś nawet starałem się zrobić do Moczników coś takiego ale efekt wyszedł mizerny. Jeżeli takież semafory wyjda napewno zrobie update do moczników i umieszcze je w swoich kolejnych dwóch trasach.
Jest jeszcze kwestia tego jakie semafory umieścić. Prócz zwykłych wjazdowych przydały by się SBL (3 i 4).
noid:
ale nie zapomnij o dodaniu nad nim biało-czerwonego pasa - tak jak w realu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej