Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowe dymy (do pobrania)!

<< < (2/6) > >>

JAN21:
No główny problem jest w sile bo albo czastki dymu są za ciężkie albo wiatr za słaby. Kierunek to przyszłościowo jak wyjdzie że po zwiększeniu siły to tandetnie wygląda.

Toprus:
Szczerze - wiatr taki, jaki jest aktualnie mi nie przeszkadza. Ja to bym bardziej chciał zrobić coś, co dawałoby efekt rozwiewania się dymku w powietrzu przez malutkie podmuchy wiatru, albo ogólnie aerodynamikę pociągu. Chodzi o coś podobnego do inclination (tak to się chyba w smokesource-ach nazywa, wyrzuca ci cząsteczki w losowym kierunku), tylko oprócz losowego wyrzucania ich z kominka, żeby co (tak przykładowo) sekundę nadawany był im losowy wektor w trzech wymiarach (łącznie z dołem), po którym cząsteczka się będzie poruszała przez następną sekundę. Wydaje mi się, że efekt by był dość fajny.
Niestety no wszystko sprowadza się do jednego - nie jestem jakimś magikiem od exe, ja tu tylko zmieniam cyferki. Mogę tylko rzucać słowa "niech ktoś" na wiatr. :)

holowka112:
Według mnie wygląda to dużo lepiej niż aktualnie i może być tak jak jest

szpeicer:
Według mnie, dymki powinny trochę bardziej lecieć w górę, ale ogólnie są świetne.

Antoni550:
Bardzo fajne. Tylko przydało by się więcej dymu dla rozruchu SU45 i 46.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej