Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

PASSENGER_PR_&_TLK_PACK by YES

<< < (14/22) > >>

andrev1989:

--- Cytat: "PEKAP" ---ak ściągasz z lycosa to musisz prawym klawiszem myszy kliknąć na linka i dać Zapisz element docelowy jako... inaczej się nie ściągnie.
--- Koniec cytatu ---

Zapominiałem powiedzieć: ściąga mi się, archiwum RAR, tylko ma małą pojemność, a gdzy próbuję otworzyć, to mi wyskakuje komunikat: "Archiwum uszkodzone" i nie da się, więc moja prośba jest nadal aktualna.

Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej prośby.
Pozdrawiam.

Cesky Kretek:
Ściągnij jakimś programem np. FlashGet. Jeżeli to nie pomaga, to spróbuj naprawić archiwum w WinRAR'rze.

andrev1989:

--- Cytat: "vampirek1" ---Ściągnij jakimś programem np. FlashGet. Jeżeli to nie pomaga, to spróbuj naprawić archiwum w WinRAR'rze.
--- Koniec cytatu ---

Tak spróbowałem Twojego sposobu, ale niestety:
1. Programem też się nie da.
2. Archiwum nie mogę naprawić, wogóle nie da się go uruchomić, a poza tym ma tylko 12kB.

PS: Moja prośba jest nadal aktualna.
Pozdrawiam.

Zmoderowano

zbych:
Ja mam zawsze podobny problem?
Sciągam programy DAP-8 najpierw Dap sciąga mi chyba adres strony bo plik ma parę kb , klikam ponownie na powtórz pobieranie ,otwiera się okno ; pobierz ponownie- zamień,klikam OK i wtedy program pobiera jeszcze raz już właściwy plik ..!?
To dzieje się tylko na niektórych serwerach..??? czemu do tej pory nie wiem?
Pozdrawiam...

andrev1989:

--- Cytat: "zbych" ---Ja mam zawsze podobny problem?
Sciągam programy DAP-8 najpierw Dap sciąga mi chyba adres strony bo plik ma parę kb , klikam ponownie na powtórz pobieranie ,otwiera się okno ; pobierz ponownie- zamień,klikam OK i wtedy program pobiera jeszcze raz już właściwy plik ..!?
To dzieje się tylko na niektórych serwerach..??? czemu do tej pory nie wiem?
Pozdrawiam...
--- Koniec cytatu ---

Dziękuję bardzo za sposób udało się poprzez ten DAP, w końcu ściągnąłem te wagony, muszę przyznać, że bardzo mi się podobają.

Jak się z pewnością domyślacie moja prośba z wrzuceniem na jakiś serwer jest nieaktualna i przepraszam, że zawracałem Wam głowę. Bardzo dziękuję wszystkim osbom, które starały się mi pomóc.

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej