Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

PASSENGER_PR_&_TLK_PACK by YES

<< < (8/22) > >>

Cesky Kretek:

--- Cytat: "Bart" ---Może autor Transylwanii ma te wagony na "wyłączność"?
--- Koniec cytatu ---

Trochę zamieszania było z początku, ale PW czyni cuda... Po kilku wiadomościach Kakish się zgodził:

--- Cytat: "Kakish" ---
--- Cytat: "vampirek1" ---(...) więc czy mógłbym ich użyć?
--- Koniec cytatu ---

pewnie :D
najlepiej do paczki powrzucaj odpowiednie wpisy, (...) jakbys mial czas i checi na zrobienie tekstury odpowiednich z tych ktore masz to super, pozdrawiam :D
--- Koniec cytatu ---

EP08_015:
Ale ja o niczym nie wiem czy się zgodził czy nie
jak się zgodzi to już nie będziecie mieli kłopotów ze wpisami. I nic nie będziecie musieli modyfikować.

Ja mam już gotową paczke plików ale nie mam zgody autora.

Mutopompka:
Ok. Uwzględniając wszelkie "błędy" i niedociągnięcia wprowadziłem małe poprawki, które mają na celu wyeliminowanie błędów, o których pisaliiście powyżej.

Dodałem także wpisy w rejestrze systemowym, dzieiu któremu następne instalatory robione przezemnie (lub przez kogoś innego) nie będą wymagały podawania ścieżki dostępu do katalogu z symkiem.

Warunek jendnak dla Twórców instalatorów. Proszę w skryptach wpisywać dodatkową linię: UsePreviousAppDir=yes. (w skryptach InnoSetupa, My InnoExtension, lub ISTool-a) Dodałem następujące ścieżki w rejestrze:

--- Cytuj ---Root: HKLM; Subkey: "Software\Maszyna EU07-424"; Flags: uninsdeletekeyifempty
Root: HKLM; Subkey: "Software\Maszyna EU07-424"; ValueType: string; ValueName: "InstallPath"; ValueData: "{app}"
Root: HKLM; Subkey: "Software\Maszyna EU07-424"; ValueType: string; ValueName: "ModelsPath"; ValueData: "{app}\Dynamic\pkp"
Root: HKLM; Subkey: "Software\Maszyna EU07-424"; ValueType: string; ValueName: "SceneryPath"; ValueData: "{app}\Scenery"
Root: HKLM; Subkey: "Software\Maszyna EU07-424"; ValueType: string; ValueName: "SoundsPath"; ValueData: "{app}\Sounds"
Root: HKLM; Subkey: "Software\Maszyna EU07-424"; ValueType: string; ValueName: "TexturesPath"; ValueData: "{app}\Textures"
Root: HKLM; Subkey: "Software\Maszyna EU07-424"; ValueType: string; ValueName: "Version Info"; ValueData: "{{AppVersion}}"
Root: HKLM; Subkey: "Software\Maszyna EU07-424"; ValueType: string; ValueName: "URL"; ValueData: "www.eu07.pl"
--- Koniec cytatu ---

Więc nie będzie żadnych problemów z "wyszukiwaniem" przez usera katalogu symka.

PS. Ale w tej paczce nie ma modeli Kakisha.

EP08_015:
Otrzymałem zgodę administratoraq na opublikowanie no więc:

http://members.lycos.co.uk/wlodzimierz/passenger_pack%20path.zip

Oto wszystkie brakujące pliki. Rozpakować je do katalogu 1xxa.

I mala niespodzianka dla Tych co maja nowe exe:

Jesli ustawimy się na koniec skladu i wcisniemy klawisz T to zapalimy końcówki :D

Miłej jazdy.

Uwaga!!!!!!!

Plik t3d posiada na stałe wpisane wnetrze pod tekstury TGA z szybami.

MTVXL4:
zbych napisał:

--- Cytuj ---Jeszcze co do nowej paczki zauwazone błędy u mnie..
wpis..
node -1 0 5051-304510-1 dynamic PKP\1xxa b_120 111a 0.0 nobody 3 0 enddynamic>> nie ma czegos takiego w mojej paczce.. textura biała- skad ja wziaść???(chyba ze to potraktowac jako bład nie dopisany wpis np.bdu..)
i jeszcze co do scn,Test.. w misji z07-424 .passanger, mozesz jechac jako pasazer w wagonie; wywala zaraz na starcie! musiałem wstawic
EU07 eu07-424 303E 0.0 headdriver 3 1 Pantstate enddynamic???
--- Koniec cytatu ---

U mnie są te same błędy. W misji gdzie można jechać jako pasażer wywala błąd EU07-424 Player train init failed! Wstawiałem ten wagon do składu w innej scenerii gdzie jeździłem jako pasażer innym wagonem i wywala ten sam błąd.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej