Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wrzosy - otwarte testy
danielek:
Witam,
330120 przejezdny.
- W Jerzyniankach km 35,200 napęd zwrotnicowy wchodzi w tor;
- Ograniczenie doraźne Jerzynianki - Kujacin obok miejsca robót brak osygnalizowania na gruncie;
- Wskaźniki W6a i W6b niedostosowane do najnowszej Ie-1 (czyli przejazdy uzależnione od urządzeń W6a a nieuzależnione W6b) +++ poprawione @M
- W Dębicy Towarowej otwarte rogatki. +++ poprawione @M
Cookie:
W Wolicy Zdrojowej odst. na semaforach przy lewym torze, nie ma wskaźników W24. Hipolit to samo.
Na odstępowych nie ma W24. @M.
bumer:
Objechałem scenariusz na pospiesznym z Wolicy do Dębicy bez przeszkód. Sama sceneria jest świetna, co do jakiś błędów, które są to zostały już wyżej przez innych użytkowników napisane. Jedynie co tej scenerii potrzeba to różnorakich scenariuszy. Tutaj można jeździć absolutnie wszystkim. I najlepiej jakby były scenariusze aby przejechać całą scenerię od Wolicy po Sandomierz.
matek123:
--- Cytat: Cookie w 04 Września 2021, 02:36:35 ---W Wolicy Zdrojowej odst. na semaforach przy lewym torze, nie ma wskaźników W24. Hipolit to samo.
--- Koniec cytatu ---
Jeżeli to jest sam posterunek dostępowy (bez możliwości zmiany toru) to brak W24 jest ok. https://eu07.pl/forum/index.php?topic=24537.0
--- Cytat: bumer w 04 Września 2021, 06:31:49 ---Jedynie co tej scenerii potrzeba to różnorakich scenariuszy. Tutaj można jeździć absolutnie wszystkim. I najlepiej jakby były scenariusze aby przejechać całą scenerię od Wolicy po Sandomierz.
--- Koniec cytatu ---
Najpierw niech zostanie dokładnie przetestowana nowa część i niech wejdzie na repozytorium, żeby się nie przeterminowała pod kątem zmian w różnych modelach. Później będzie można marzyć o większej ilości scenariuszy. Odwrotna kolejność grozi skiśnięciem. Przykładem dobrych praktyk z kolejnością prac jest Bałtyk SKM - najpierw kilka 2 scenariusze (z kilkoma pociągami do prowadzenia), a później osobno wyszły kolejne.
Antoni550:
Od Wolicy do Wrzosów sceneria działa normalnie. Dalej do Dębicy brakuje tylko torowiska. Zaś na całej starej linii 053 występuje tylko płaski teren, sieć trakcyjna oraz wybiórcze obiekty. Pobrałem dodatkowe pliki, ale to nic nie dało. Co robić dalej? Moje pomysły się wyczerpały.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej