Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wrzosy - otwarte testy
barman_2000:
U mnie na misji KŚ od Turowa do Dębicy brak jest jakichkolwiek dekoracji w stylu krzaków i drzewek. Nie wiem czym to jest spowodowane, dalej już jest wszystko normalnie, na innych scenariuszach też jest poprawnie. Loga dołączę wieczorem bo teraz do pracy lecę i na szybko sprawdzałem.
Piotr93:
Najpierw przeczytaj poprzednie wiadomości i dokładnie pierwszy post. Bo takich jak ty "oczekiwaczy" bo nowa sceneria jest w teście, będzie zaraz 30 i będą pisać takie same głupoty.
barman_2000:
Nie skomentuje nawet kultury wypowiedzi... Zgłaszam co zaobserwowałem, więcej nie mam zamiaru skoro to jest taki problem. Pozdrawiam, będę testował tylko dla siebie.
Skomentuję absurd wypowiedzi, bo witki więdną od takiego podejścia. Facet wrzucił publicznie, to lepiej walnąć fochem i nic nie raportować, bo ktoś krytykuje dublowanie zgłoszeń? A potem się dziwicie, że nic ciekawego nie idzie do publicznych testów. @Stele
Jakie dublowanie zgłoszeń? Kto wcześniej to napisał co ja bo nie widzę? Szkoda się udzielać i pomagać naprawdę...
RoboBatman:
Ogłaszam iż scenariusz "wrzosy_innofreight" jest przejezdny. Zero składów które utknęły na szlaku. Sieć trakcyjna poza losowymi wywalaniami na 2 minuty, nie sprawia kłopotów. Poza punktami które wypisałem w poście numer #1, Bardzo dobra robota Maćku!
Kogut:
Scenariusz "wrzosy_ic8310" przejechany bez przygód, jednakże:
a) zapowiedzi na stacji Wolica są niezgodne z aktualnie obowiązującymi "wytycznymi w sprawie komunikatów megafonowych i wzorami komunikatów", które są raczej przestrzegane na stacjach i przystankach (tutaj w grę wchodzi to, na który rok jest stylizowana sceneria, wydaje mi się jednak, że są to czasy współczesne - rok 2019, a wtedy te wytyczne już obowiązywały);
b) drobny błąd w opisie html scenerii, bardziej poprawnie byłoby "z Sandomierza do Dębicy", zamiast "od Sandomierza do Dębicy" (screen propozycja_1);
c) znalazłem wystającą trawę na peronie przystanku Wolica Fabryczna (screen blad_1).
Chapeau bas za wykonaną pracę, Maćku! :)
Dzisiaj (03.09.2021) ponownie przejechałem ten scenariusz i również był w pełni przejezdny (tym razem jednak dojechałem tylko do Dębicy).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej