Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wrzosy - otwarte testy
MP5:
--- Cytat: Turbokibel w 22 Stycznia 2022, 16:15:29 ---Zaniki napięcia to ficzer, jest to losowane, widocznie miałeś szczęście.
--- Koniec cytatu ---
OK, dzięki za wyjaśnienie. Szkoda że do tego ficzeru nie ma jakiegoś komunikatu - no po powiedzmy minucie na radiu mogłaby być wiadomość w rodzaju "jest problem ale za parę minut powinno być napięcie". I druga rzecz - to że występuje na samym początku jest trochę denerwujące, co innego powiedzmy po kwadransie jazdy...
KibelAtomowy:
Co z tego, że po 5 minutach wraca - jeśli zniknie jak stoisz w peronie na początku, to nie da się potem dalej jechać. Pisałem to w poście - kibel się manewruje kawałek za perony i sobie stoi a wyjazd dla mnie wygasa.
Turbokibel:
Masz aktualne exe? Problemy z zanikami napięć już zostały naprawione w exe wrześniowym.
Nie modyfikuj wiadomości na skutek odpowiedzi udzielonej przez innego Użytkownika.
matek123
Turbokibel:
Przejechałem już Wrzosy z 50 razy łącznie i tylko 3 razy miałem zanik napięcia i uważam, że jest to urealnienie, nie kombinować.
matek123:
Jeżeli przez brak zasilania scenariusz staje się nieprzejezdny, to trzeba to sprawdzić i ewentualnie to poprawić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej