Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wrzosy - otwarte testy
MP5:
Przejechałem TLK do Dębicy (MPE43150 ). Jest dobrze - scenariusz jest przejezdny, bez problemów z ruchem. Potwierdzam problemy z SHP - działają wyraźnie z opóźnieniem.
Jeździłem choć nie do końca także na scenariuszu z towarowym, nie natrafiłem na problemy w okolicy Wolicy (dalej nie miałem niestety czasu jechać)
Jedna sprawa - zmiany pogody. Ok, są fajne w tym sensie że realistyczne, ale np. ja sobie z reguły ustawiam małe zachmurzenie i lato/jesień - po prostu nie lubię opadów ani zimy. Może dałoby się dać wybór na przyszłość?
MishutkAviation:
Mam pytanie, odnośnie scenariusza wrzosy_ic8310. Czy przy wpisanym w RJ postoju technicznym (krzyżowanie pociągów na stacji Nurzec) bez wpisanego ph należy zatrzymać się w peronach, przed W4, czy dojechać do końca, pod sam semafor?
Kogut:
Należy dojechać pod sam semafor, stanie w peronie byłoby bezcelowe. ;)
Stele:
Technicznie zostanie to przez grę uznane za przerżnięcie wskaźnika. W4 dalej definiuje punkt zatrzymania, tylko dla pt ma wyłączoną wymianę pasażerską. Nic złego z tego nie wyniknie, ale bot stanąłby przy wskaźniku.
MishutkAviation:
Okej, dzięki - bo po dojechaniu pod semafor pod F2 nie załapało mi dojechania na stację, przeskoczyło dopiero po przejeździe przez następny posterunek, wolałem się upewnić czy nic nie zrobiłem źle.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej