Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Skrzynka SOD

<< < (4/4)

Sawi:
Prawdę powiedziawszy od paru tygodni nic przy tym nie dłubałem, bo jak nie maraton w robocie, to fuchy i tak tym sposobem sie przeziębiłem, więc najpierw muszę się nieco podleczyć a póżniej mogę coś pomyśleć.

miko22:
O, dzięki za przypomnienie :D @Sawi - do folderu ze wszystkimi zdjęciami dorzuciłem Ci jeszcze zdjęcie na teksturę SOD2, czyli wersji czteroczłonowej dla EN71 i ED72.

Sawi:
To wyślij mnie linka na pw, bo myślę w piątek będę chciał z tym ruszyć dalej. Goączki już nie mam, gardło jeszcze nieco gryzie, apetyt powraca więc chyba najgorsze już za mną.

JAN21:
Joł, joł, joł! Wczoraj z nudów i po namowach kolegów strzeliłem sobie SODa, bo szkoda, żeby temat kisnął przez kolejne pół roku. Teksturka 2k + zestaw Normal, Specgloss :) Aktualnie jest na skryptowaniu u @YouBy. Jakby ktoś miał zdjęcie wersji dla 4 członowych EZT to prosił bym o podesłanie, kwestia 15 minut i to też by było ogarnięte ;P

miko22:
Masz na PW taki sam komplecik, jak Sawiemu wysyłałem, czyli wymiary skrzynek w dwóch wersjach (z daszkiem i bez) plus komplet zdjęć na tekstury.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej