Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Przeróbki kabin Wacka

<< < (2/10) > >>

Irek_Wd:
W przypadku EN57 rzeczywiście przydałoby się przerobić nieco szarą kabinę. Bardziej pasują tam kontrolki z EP09 niż te, które są teraz, rodem z EP07-10XX. No i oczywiście pchać to na repo.

wacek12321:
Witam ponownie użytkowników symulatora. Dzisiaj na warsztat wrzuciłem kabinę A lokomotywy EP08. Z racji, że posiadamy model lokomotywy z klimatyzatorem nad kabiną tak i powstała nowa kabina nowy wariant z klimatyzacją, nowymi roletami, fotelami, kranem hamulca, kolibrem zamiast radmora, kamera patrząca na szlak naprzeciwko pomocnika (obecnie drugiego maszynisty) oraz usunąłem nie potrzebne przedmioty typu fajki, kubki itd. Wariant z klimatyzacją jest osobną kabiną, nie narusza ona starych kabin dostępnych nadal w symulatorze. Zapraszam do oglądania i pozdrawiam.

barman_2000:
Nie zgadzają się przełączniki od reflektorów. Jak są halogeny to już mamy przekręcane pakieciaki zamiast hebelków. Reszta wygląda w miarę jak z lokomotyw. Dobra robota.

Stele:
Fotel w siódemce nie powinien być przykręcony bezpośrednio do podłogi? Bez skrzynki podwyższającej?

wacek12321:
Odnośnie pakieciaków jeszcze nie bawiłem się w przełączniki, wezmę to oczywiście pod uwagę i zobaczę na ile moje możliwości pozwolą to zrobię.
Co do fotela to kilka razy się spotkałem z takową skrzynką na IC jednak nie wiem czy mamy Astromala fotel bez tej skrzynki. W kabinie EP07 IC ZEZ też zastosowałem taki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej