Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Przeróbki kabin Wacka

<< < (9/10) > >>

wacek12321:
We współpracy z @Toprus zostały dodane do kabinki SU46 proporczyki wymienionego już autora. Oraz z drobną pomocą merytoryczną została przemalowana kabina SU46 żeby nie raziła tak w oczy.

Jaco:
Bardzo fajny ten kolor ciemniejszej zieleni, ale chyba za dużo przeszkadzajek pod i nad oknem maszynisty. Osobiście nigdy nie lubiałem, gdy coś tam leży, ale to tylko moje zdanie. Chciało by się powiedzieć, że przydały by się firaneczki w górnej części okien czołowych, ale szczerze mówiąc, gdy przejrzałem masę moich fotek SU46 to żadnej nie spotkałem... Raczej trafiały się takie gadżety na SP/SU45. Ogólnie bardzo fajna zmiana!

Toprus:
Po internecie kręci się zdjęcie z kabiny SUni (bodaj 033) udekorowanej w podobny sposób, które wackowi właśnie wysłałem. Tam jeszcze dorzucone jest kilka malowanych detali na żółto i czerwono. Przeszkadzajki są dobrym sposobem, żeby zakryć brzydkie i monolityczne ściany, ale to się jeszcze zobaczy.

Jaco:
Spoko, bo sam też widywałem kabiny SU46 w takim nieładzie, że szkoda gadać. Tutaj mamy przynajmniej jakąś symetrię, ale wolałbym, aby nie było tego za dużo... :) Jaki jest plan wydania tej kabiny?

wacek12321:
Wleciały firanki i podstawka z rozkładem jazdy z Maszyny myślę rok 2009. Żeby jakoś zakryć tą brzydotę

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej