Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Przeróbki kabin Wacka
wacek12321:
Powróciłem po kolejnej przerwie, wczoraj mnie naszło aby kontynuować moje przeróbki, na warsztaty Północne wróciła EP08. Lista zmian co zostało zrobione:
- Kabina została zmieniona na tą którą mają siódemki 4E z dopiskiem Grey
- Kabina dostała nowy nastawnik jazdy z byka 201eo
- Dodana została naklejka na pulpicie o vmaxie 140 km/h oraz zmazałem na pulpicie po napisie EP08, myślnik z numerkiem loka
- Został dodany klimatyzator Konvekta na suficie
- Wymieniłem w tej kabinie Haslera z Grey (vmax 125) na z EP08 (vmax 140)
- Dodane zostały rolety na przednich szybach
- Dodałem również Kolibra zamiast wysłużonej Pyrylandi
- Dodana została kamera na szlak
- Dostosowałem MMD do aktualnej kabiny
Zostaje mi do zrobienia jeszcze kabina B. Pozdrawiam serdecznie.
Edit: Dodano otwieraną książkę pojazdu w kabinie A.
Kuba_PL:
Wygląda to całkiem ładnie. :D Będziesz wydawał tą kabinę? Na pewno doda realizmu do ósemek PKPIC. :)
wacek12321:
Raczej wydam ale jeszcze nie wiem kiedy, trochę niedoróbek można się niestety przyczepić ale i tak kabina jest w lepszym stanie niż obecna w maszynie.
wacek12321:
--- Cytat: Irek_Wd w 29 Lipca 2021, 11:28:40 ---W przypadku EN57 rzeczywiście przydałoby się przerobić nieco szarą kabinę. Bardziej pasują tam kontrolki z EP09 niż te, które są teraz, rodem z EP07-10XX. No i oczywiście pchać to na repo.
--- Koniec cytatu ---
Witam witam wracam po przerwie. Takie coś na kiblu udało mi się wyskrobać w godzinkę. Kiedyś podobne lampki były na białej kabinie w EN57-1818.
wacek12321:
Odgrzewam kotleta ponownie witam. Dzisiaj coś z działu klepanie repaintów xD tym razem nie kabinka. Ale tak for fun stworzyłem dolnoślązaka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej