Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Problem z jakością grafiki symulatora.
AVKD:
Witam. Mam problem, ponieważ po uruchomieniu startera, wybraniu scenerii, składu i wejściu do gry zmieniła ona swoją jakość bez konkretnego powodu. Dodam, że nie modyfikowałem nic przy ustawieniach graficznych co mogłoby wpłynąć na zmianę tego. Potem próbowałem zmienić ustawienia graficzne lecz i to nic nie dało. Jeżeli ktoś wie jak przywrócić grafikę do normalności prosiłbym o poradę. (Do wątku załączam poglądowego screena, niestety ze względu na jego rozmiary nie obrazuje on dobrze sytuacji).
Joachimowicz:
Co zmieniło swoją jakość? Jak mamy pomóc Ci przywrócić grafikę do normalności, jeśli nie wiemy o jaką normalność chodzi, nie wiemy czego oczekujesz i nie wiemy jak było przedtem?
AVKD:
Chodzi tutaj o jakość ogólną symulatora (głównie obiektów poza kabiną maszynisty) sieci trakcyjnej, powierzchni toru, sygnalizatorów. Ustawienia graficzne ukazane na screenie były przedtem takie same jak są obecnie a jakość gry uległa nagle znacznemu pogorszeniu . Przepraszam jeżeli moja pierwsza wypowiedź nie określała dosadnie mojego problemu. Względna normalność w jakości tekstur symulatora to po prostu powrót do dobrej jakości. Nie wiem jakie informację mogę jeszcze tu ująć. Jeżeli czegoś brakuje proszę o informację.
Miłosz Dorsz:
Rozdzielczość zmień. Obecnie masz 800x600.
Joachimowicz:
Zrób screena w normalnej rozdzielczości, jeśli nie zmieści się do załącznika to wrzuć na maszynowy upload, dodaj loga, skonkretyzuj czy problem dotyczy jednego scenariusza czy innych również.
Wrzucając do załącznika automat może skalować.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej