Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Nowy służbowy rozkład jazdy na scenerii Bałtyk
Kogut:
Cześć ponownie!
Troszkę posiedziałem nad tymi rozkładami i udało mi się stworzyć służbowe rozkłady jazdy dla całego scenariusza baltyk_skm1. W sumie wyszło 25 stron. Moje założenie jest takie, aby osoba, która chce się przejechać danym pociągiem, wydrukowała sobie taki rozkład i nie musiała używać helpera "rozkładowego", ani też przybliżać myszką rozkładu jazdy na ekranie w nowszych składach. Proszę o opinię, czy podobają się Wam takie rozkłady, czy jest sens robić takie też dla scenariusza "baltyk_skm2" i czy jest szansa na publikację takich rozkładów w najnowszej paczce?
Pozdrawiam serdecznie!
PS. Niestety jakość samych rozkładów do końca mnie nie zadowala, korzystałem z systemowego "Narzędzia wycinania", czy znacie jakieś aplikacje do przechwytywania ekranu nie zmniejszające jakości rozkładów?
Jeżeli Twój post jest ostatni, to użyj opcji modyfikuj, zamiast wysyłać kolejny.
Matek123
matek123:
Kiedyś takie robiłem ze stroną tytułową, ale czasu co raz mniej, a widocznie autor scenariusza stwierdził, ze tak upakowane będą lepsze.
Kogut:
Być może miał na myśli to, aby nie wykorzystywać zarówno większej ilości papieru, jak i tonera.
jakubg1:
--- Cytat: Rybka w 29 Kwietnia 2021, 10:44:51 ---PS. Niestety jakość samych rozkładów do końca mnie nie zadowala, korzystałem z systemowego "Narzędzia wycinania", czy znacie jakieś aplikacje do przechwytywania ekranu nie zmniejszające jakości rozkładów?
--- Koniec cytatu ---
Print screen i wycinasz w Paincie.
Kogut:
Nie cytuj poprzedniej wiadomości w całości.
Z tym będzie trochę więcej roboty, pokombinuje później. Niestety mam laptopa bez klawisza "PrintScreen", więc nie mogę skorzystać z tego sposobu. Dlatego pytałem o aplikacje, te nie wymagają klawisza "PrintScreen".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej