Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Drawinowo od nowa
mati222:
Na najnowszym exe (eu07-x64_210418) ten sam problem z brakiem rozkładu.
W uzupełnieniu: Gdy AI prowadzi manewry to otrzymuje rozkład
EP08_015:
Chyba sie nie przypisuja. Na misji et42 jako luzak do wdt nie dostalem rozkladu pomimo s2 na semaforze.
Czekalem 10min i rozklad sie nie przypisal.
Sprawdzilem na exe paczkowym i tez rozkladu nie dostalem. Co to jest za rozklad? Jaka nazwa pliku? Moze autor zapomnial do paczki dolozyc rozklady.
mati222:
Co do misji ET42 to rozkłady (x3 w przypadku tej misji) są w paczce (gdy wszystkie manewry prowadzi AI do dostaje rozkład). Udało mi się ukończyć tę misje (na przedostatnim exe) tylko w ten sposób, że wszystkie manewry pozwoliłem prowadzić AI, a ja przejmowałem skład po otrzymaniu RJ (tak jak pisałem powyżej w tym wątku). Nawet po podmianie loka nie otrzymywałem rozkładu, gdy sam prowadziłem manewry.
Stele:
Pany. a gdzie logi z ET42 na manualu co nie dostaje rozkładu?
mati222:
Po ostatniej mojej wiadomości uruchomiłem testowo misje ET42 ponownie - na ostatnim exe (eu07-x64_210418), na oryginalnym loku ET42 przypisanym do misji. Manewry wykonywałem samodzielnie i ku mojemu zdziwieniu tym razem dostałem rozkład we WdZ. Następnie luzakiem do WdT - według tego co odkrył MasterYoda - zatrzymałem się kawałek po minięciu tarczy E16. Po dłuższej chwili oczekiwania na sformowanie składu samodzielne manewry pod skład i ponownie otrzymałem rozkład. Na tym na dzisiaj skończyłem i nie ruszyłem do Grodziska Zach, ale (przy większej ilości czasu postaram się sprawdzić także, czy otrzymam trzeci RJ w Grodzisku Zach.
Edit: dołączam log (mam nadzieję, że właściwy plik)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej