Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Drawinowo od nowa

<< < (112/120) > >>

Piotr93:
Bo zapewne zmieniło się coś w plikach EN57. Podmień starterem i daj nowe wpisy i po problemie.

matek123:
Sceneria jest nie dostosowana widocznie. Zmieniły się pliki mmd dla EN57-047'05S na wersję z hamulcem Knorra tak, jak jest w opisie na pudle. Trzeba podmienić na właściwe wpisy w scenerii. Jak skład jest z Więcej niż jednej jednostki, to trzeba podmienić, bo nie można mieszać Knorra z Oerlikonem.

mati222:
Pliki scenery drawinowo_od_rana.scn i drawinowo_od_rana_lite.scn były dostosowywane przez @Koguta do najnowszej paczki 22.08.
Poprawki powinny być zawarte w ostatniej rewizji w pierwszym poście tego wątku, ew. można pobrać z mojej wiadomości z dnia: 09 Października 2022, 20:50:10 (dołączone archiwum zawiera m. in. dwa pliki drawinowo_od_rana.scn i drawinowo_od_rana_lite.scn dostosowane do paczki 22.08.)

EP08_015:
MIsja na eic lech zakonczona powodzeniem.

mati222:
1. Mam problem ze zdefiniowaniem prawidłowego wpisu include dla słupów WN (kolor szary):

--- Kod: ---include elektryczne/slupy_wn/slup_b2_on_pl.inc none -34800 0 2200 0 0 0 end
--- Koniec kodu ---
.

Próbowałem różnych wariantów (albo słupy są różowe, albo znikają całkowicie).

2. W jakiej odległości od siebie ustawiane są w/w słupy (wstępnie przyjąłem odległość 100m pomiędzy słupami)?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej