Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Drawinowo od nowa

<< < (2/120) > >>

Stele:
Zbierze stenogramy z poprawkami. Zbierze nagrywających, bo pewnie połowa tych sprzed kwartału zniknęła. Obrobi nagrania, potnie na sample. Oskryptuje odtwarzanie. Lub podzieli na kompetentne osoby i będzie nadzorował ich pracę.

MasterYoda:
W projekcie @Transkeia jest 18 misji więc wydaje mi się, że żeby nie zrobił się chaos i żeby nad tym zapanować to albo podzielić te scenariusze na kilka "paczek" i przydzielić do każdej z nich osobę nadzorującą albo po prostu sukcesywnie scenariusz po scenariuszu opracowywać.

barman_2000:
Jak coś to ja mogę nagrać parę kwestii np. maszynisty.

Przejechałem się scenariuszem EP09, bardzo fajny, sceneria lepiej wygląda tylko mam pytanie dlaczego w tej 9 teraz jest taki głośny dźwięk hamowania przez lokomotywę hamulcem pneumatycznym? W rzeczywistości aż tak tego nie słychać.

Turbokibel:
Ściągnij aktualne pliki .mmd EP09 (tyczy się to ogólnie wszystkich pojazdów, lokomotyw itd).

MasterYoda:

--- Cytat: barman_2000 w 03 Kwietnia 2021, 21:32:26 ---Jak coś to ja mogę nagrać parę kwestii np. maszynisty.

--- Koniec cytatu ---

Najpierw trzeba ogarnąć to od kwestii organizacyjnej, ale dobrze, że wykazujesz chęć teraz. Kiedy będzie więcej "głosów" będzie można zacząć rozdzielanie kwestii, kto ma kogo "zagrać".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej