Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Drawinowo od nowa
bve2:
Do swojej misji wysle gotowe obrobione nagrania , bedzie slychac jak przez radiotelefon.
MasterYoda:
Kto potrafi niech obrobi swoje nagrania (oczywiście zgodnie z aktualnymi wymaganiami), a kto nie potrafi niech przyśle surowe nagrania, a osobę do obróbki znajdziemy.
jack876:
Cześć ja jestem chętny do nagrania glosu ale dysponuję tylko laptopem i ktoś musiałby mi powiedzieć jak nagrać krok po kroku
Proszę pilnować znaków interpunkcyjnych.
Matek123
maszynistaPR:
Włączyć dyktafon i nagrac
Rezerwuje Kier poc 8 i 9 nagram z kolegą i prześlę obrobione, tylko do kogo?
Do @MasterYoda
MasterYoda:
--- Cytat: jack876 ---Cześć ja jestem chętny do nagrania glosu ale dysponuję tylko laptopem i ktoś musiałby mi powiedzieć jak nagrać krok po kroku
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: maszynistaPR ---Włączyć dyktafon i nagrac
--- Koniec cytatu ---
@maszynistaPR taka odpowiedz to zadna odpowiedz. Albo pomagasz konstruktywnie albo odpusc takie lakoniczne wrzutki. @jack876 odnosnie pytania o nagrywanie. Podejrzewam ze jakiegos smartfona masz, a na nim zapewne dyktafon. To wystarczy. Uruchamiasz go, nagrywasz swoja kwestie po czy wysylasz ja do mnie. Ale zanim wyslesz i nagrasz musisz wiedziec co nagrac. A poki co jestesmy na etapie kompletowania zalogi, co nie znaczy ze kwestie nie sa w wiekszosci gotowe.
Zanim ktos zglosi brak diaktrykow. ALT mi nie dziala w laptopie.
Edit:
Czy osoby zgłaszające się na ochotników jako maszyniści mogli by rozważyć udzielenie głosu w brakujących trzech misjach, tj.: 15, 17, 18?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej