Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Drawinowo od nowa

<< < (52/120) > >>

jagoda:
Ok . Ja się na tym nie znam czyli na eventach. Ale powiem ci z praktyki jak na CMK wariowało napięcie i nie utrzymywało stałego napięcia to 163 nie pojeździłeś. A SIEMENS 100% jeszcze do 2012 było tylko marzenie . Wyłączałeś wszystkich z gry. Ja obstawiam że w maszynie jest nie dopracowane zasilanie napięcia w sieci. W scenerii kaliska był ten sam problem. Też szukali dziury w całości. Poprawiłem parę rozkładów wzmocniłem napięcie i niema żadnego problemu. Jak eventy są skopane to w ogóle nawet nie siadam do symulacji. Szkoda czasu.       

Czarodziej:
@jagoda
Nie do końca rozumiem twojego wzburzenia. Grasz na testowej, niewydanej oficjalnie scenerii. Grzebiesz w plikach, przestawiasz i jeszcze ciskasz się, że nie jest tak, jak chcesz, żeby było. Zgłaszaj cierpliwie problemy, jeśli umiesz naprawić, to napisz nawet w wiadomości na forum co zmieniłeś, że zaczęło być dobrze. Albo zamilcz, jak ja :P

EP08_015:
MIsja na "warcie" zakonczona poraz kolejny powodzeniem.

MIsja na wahadelku en57-986 zakonczona powodzeniem.
 Przedt przystankiem lesniczowka niema wskaznika zebry z zadnej strony informujacej o zblizaniu sie do przystanku. Jak sie nie popatrzy na kilometr to mozna go niechcaco pominac i trzeba cofac sklad.

MIsja na wahadelku en57-1167 zakonczona powodzeniem.

Juz drugi raz zauwazam to samo ze jak sklad z beczkami prowadzony przez spalinowego traxa zostanie zatrzymany pod gorka na wlocie do wdz od strony wdt to ma problem z ruszeniem i stoi blokujac szlak. Jak dostanie przelot to daje rade. Trzeba tego traxa wymienic na cos mocniejszego co ruszy pod gore albo zmniejszyc mu sklad o polowe.

Misja na kibelku en57 2041 zakonczona powodzeniem.

mati222:
Traxxa podmieniłem testowo na M62, skróciłem skład i ten problem został rozwiązany.

Napisz, czy występuje u Ciebie problem ze składem z ET42? U mnie, pomimo skrócenia składu i "odchudzenia" do ok. 2800 ton, zdarza się, że AI z ET42 potrafi zerwać sprzęg przy rozruchu (na ostatnim exe) i wtedy blokuje Włod. Tow.

Edit: Jeszcze cytat z zapisu loga z tej sytuacji:
--- Cytuj ---Bad driving: a15457 broke a coupler
--- Koniec cytatu ---
.

EP08_015:
Z tym scenariuszem to sie poddaje. Zbyt czasochlonny. Raz w wdz nie dostalem rozkladu bo za daleko od semafora bylem a drugim razem nie dostalem rozkladu w wdt ze skladem bo zapomnialem dac kierunek. Wkurzylem sie i wylaczylem. Za duzo zaleznosci tam jest a ja nie mam tyle cierpliwosci dla tego scenariusza.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej