Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Drawinowo od nowa
matek123:
Kierownik nr 3. Maciek też potwierdza.
k. wojak:
Mogę użyczyć swojego głosu jako kierownik nr 4.
MasterYoda:
@matek może przypnij listę na górze wątku?
Ahmedo:
Mogę robić za mechanika na którejkolwiek misji która jest jeszcze nie obstawiona.
Nie posiadam pro dyktafonu. Mam do dyspozycji laptop, porządny telefon i jakieś tam słuchawki z mikrofonem też się znajdą.
Ale na mechanika myślę że wystarczy względnie czysty głos.
W razie naprawdę gwałtownej potrzeby i realistyczności odezwę się do kolegi który jest obecnie nastawniczym/dyżurnym ruchu.
Ma sporo sprzętu radiołączności w domu i pewnie nie było by problemu nagrać coś rzeczywiście na prawdziwym odsłuchu z radia.
PS. W razie słabej obsady to i moją Żonę poproszę o pomoc np. jako dyżurna.
yrek150:
Witam
Sceneria - konkretnie zmiany we Włodowicach są super, genialnie sie po tym jedzie, daje to dobre odczucia z jazdy w dużej aglomeracji.
Ale mam pewien problem - przejechałem scenariusz rozpoczynany pociągiem ROJ77801 (włodowice - włodowice zach, włodowice zach - drawinowo, drawinowo - włodowice zach), dojechałem do drawinowa - tam zmieniłem kabinę (przeszedlem do drugoego EZT) i tu pojawił się problem - po ruszeniu symulator przestał ogarniać rozkład jazdy a pomocnik prędkości rozkładowe. Rozkład przestał podążać za moją jazdą, a ja wszędzie praktycznie miałem S2 i na postojach na przystankach nie odbywała się wymiana pasażerska. Dało się jednak dojechać do końca scenariusza włącznie z końcem na bocznicy we włodowicach zach.
W załączniku zamieszczam log
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej