Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Drawinowo od nowa
mati222:
U mnie też nie wszystko dobrze działa.
Dzisiaj sprawdzałem ET42 05 z lżejszym składem wg pomysłu MasterYoda i pomogło o tyle, że ET42 podjechała pod Stawiska Górne i dojechała do elektrowni w Zarzeczu Dolnym.
Ale na koniec sprawdzając jeszcze raz scenerię, czy nic się nie zablokowało odkryłem wykolejonego Elfa, który zablokował całą scenerię w stronę Włod., Zach.
Edit: W tej chwili obserwowałem Elfa, ale tym razem błąd nie wystąpił i Elf spokojnie manewruje w peron we WdZ (także nie udało mi się tego błędu powtórzyć).
EP08_015:
Jubaj errors jest dlugi. Mati napisz jakich skladow mi brakuje skoro twierdzisz ze brakuje mi jakiś wagonow.
mati222:
Brakuje zaznaczonych składów wagonowych.
Edit: Jeszcze sprawdź jaką masz wielkość pliku drawinowo_od_rana.scn?
Edit2: Nie mam pojęcia, dlaczego korzystając z tego samego pliku scenery, mamy różne składy na torach odstawczych po uruchomieniu symulatora (może ktoś bardziej obeznany w temacie plików maszynowych pomoże?)
EP08_015:
Może to to?
--- Kod: ---Failed to open file "dynamic/pkp/bdhpumn_led_v3/bdhpumn_ng_1_led.fiz"
Bad vehicle: failed to locate definition file "pkp\bdhpumn_led_v3/bdhpumn_ng_1_led.fiz"
Failed to open file "dynamic/pkp/bdhpumn_led_v3/bdhpumn_ng_1_led.fiz"
Bad vehicle: failed to locate definition file "pkp\bdhpumn_led_v3/bdhpumn_ng_1_led.fiz"
--- Koniec kodu ---
Hubertnator23:
Posiadasz paczkę 21.04?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej