Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Drawinowo od nowa

<< < (26/120) > >>

MasterYoda:
@mati222 przygotuj może taką paczkę "naprawczą" tzn. zbierz wszystkie pliki które posiadasz i na nich działa u Ciebie. Chętnie pobrałbym i zweryfikował czy jest to reguła, że będzie to pomocne czy tylko jednostkowy przypadek i problemu należy szukać gdzie indziej.

mati222:
Można pomyśleć o tym, ale dopiero po sprawdzeniu na nowej paczce całościowej maszyny (jeszcze nie sprawdzałem po pobraniu nowej paczki całościowej).

Postaram się w ten weekend poświęcić ok. 2,5 h  na obserwację ruchu AI na stacji Włod. Zach i sprawdzić, czy u mnie wszystko działa i nic się nie blokuje.

MasterYoda:
Odpaliłem na paczkowym exe czapajewa i nie dostał rozkładu.

tmj:
Dzieki szczegolowemu opisowi problemu udalo sie go znalezc i wyeliminowac w rekordowym czasie. Ode mnie to tyle, po przerwie reklamowej nastepna bajeczke z mchu i paproci opowiedza koledzy Zwirek i Muchomorek.

EP08_015:
Kolego mat wlasnie nie odpalalem wersji lite tylko pelna. Zawsze tylko taka odpalam. A co do twojej rady tak jak pisalem ci ze sciagnalem paczke i ten plik ze skladami oraz najnowsze majowe exe i nic to nie dalo. Dalej cos jest z eventami nie tak stonka sie blokuje. To wszystko jest jakies losowe. Scenariusz z et42 tez na kilka uruchomien tylko raz go skonczylem. Podobnie na misji kontenerowej. Poprostu raz pojdzie a raz nie bo sie zrobi korek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej