Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Maszyna na Windows 7

(1/2) > >>

RoxonPL:
Mam pytanie aktualnie mam laptop z Windowsem 7 i trochę słabym procesorem, czy MaSzyna (nawet starsza wersja) by ruszyła? Jak będzie potrzeba to podam nazwę i parametry procesora.

Turbokibel:
Procesor nie jest najważniejszy w MaSzynie, podaj najlepiej całą specyfikację.

RoxonPL:
Bo akurat przez pewien czas będę miał tylko ten sprzęt a maszynę najnowszą próbowałem instalować ale wymagania... Na pv ktoś mi polecił wersje z sierpnia 2007 spróbuję uruchomić jeśli się nie uda to spróbuję coś innego.

Stele:
Jedyna zmiana wymagań, to zmiana interfejsu kilka lat temu, co podbiło wymaganą wersję openGL. Wcześniej to światła pojazdów. Nic starszego jak 2015 nie ma prawa mieć lepszej wydajności, jeśli o silnik graficzny chodzi. Oczywiście przy wyłączonych wodotryskach. Stare hamulce pewnie były mniej wymagające od procesora, ale czas liczenia pojazdów, o ile nie ma 50 składów w ruchu na mapie, jest znikomy. Mapa z 2007 z pojazdami z 2007 powinna działać lepiej teraz, niż wtedy, bo w końcu staramy się optymalizować różne aspekty.

youBy:

--- Cytat: Turbokibel w 18 Stycznia 2021, 13:05:37 ---Procesor nie jest najważniejszy w MaSzynie, podaj najlepiej całą specyfikację.

--- Koniec cytatu ---
Moja karta pracująca na 40% twierdzi, że jednak procesor mógłby się lepiej uwijać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej