Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

"Nowy" prędkościomierz EP07

<< < (2/3) > >>

AIR:
Ma ktoś zdjęcia chociażby poglądowe tego Haslerka TELOC1500 z kabiny siódemki?

Przydałyby się porządne zdjęcia na tekstury tych nowych bo trochę wstyd, że MaSzyna wywodzi się od EU/EP07, a temat jest tak zaniedbany. Od kilku ładnych miesięcy ile siódemek widziałem nie spotkałem już w żadnej Haslera RT9 czyli tego historycznego który jest w Maszynie.

EU07-483:

--- Cytat: AIR w 30 Grudnia 2020, 16:13:08 ---Od kilku ładnych miesięcy ile siódemek widziałem nie spotkałem już w żadnej Haslera RT9 czyli tego historycznego który jest w Maszynie.
--- Koniec cytatu ---

Bo na nich nie jeździsz.

Jaco:
Jak dobrze kojarzę, w PKP IC Hasler TELOC1500 oczywiście zapisuje parametry jazdy itd., ale na loku i tak są generatory CA i SHP. Na "siódemkach" w PKP CARGO Hasler działa podobnie, ale steruje także CA i tam jest tylko generator SHP.

BTW, Hasler TELOC1500 jest np. na E4MSU, 15D, czy na E6ACTad, ale np. na E6ACTadb jest odmiana TELOC3000. Każdy rodzaj TELOC'a ma też swoje konfiguracje w ramach jednego modelu jak w/w TELOC1500 w IC i CARGO.

AIR:

--- Cytat: EU07-483 w 30 Grudnia 2020, 16:17:53 ---
--- Cytat: AIR w 30 Grudnia 2020, 16:13:08 ---Od kilku ładnych miesięcy ile siódemek widziałem nie spotkałem już w żadnej Haslera RT9 czyli tego historycznego który jest w Maszynie.
--- Koniec cytatu ---

Bo na nich nie jeździsz.

--- Koniec cytatu ---

Zgadza się, nie jeżdżę. Ale stojąc przy torach jestem w stanie przez okno, bez żadnego problemu, zauważyć czy jadąca EP07 ma Hasler RT9 czy jakiś nowszy.

Jaco:
Ja myślę, że @EU07-483 nie był uszczypliwy wobec Ciebie @AIR. Stwierdził tylko fakt. Problemem obserwacji "z boku" jest z pewnością odróżnienie UniControls od TELOC'a1500.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej