Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
EP02 "prawie" gotowe
EU07-483:
Jeśli dobrze pamietam to ktoś sie kiedyś ogłaszał, że wybiera sie do Chabówki porobić jakies zdjęcia. Tam napewno znajda sie odpowiednie wagony.
Marcin Czapnik (Techniks):
--- Cytat: "Oli_EU" ---
--- Cytat: "TruckeR" --- I czy mamy do tego wagony (:P)?
--- Koniec cytatu ---
To jest dobre pytanie, na obecna chwile nie ma. Wiec apel, jesli ktos ma jakies fotki, plany starych wagonow to prosze info na PW..chetnie zrobie model
--- Koniec cytatu ---
W mojej okolicy stoi trochę starych wagonów dalekobieżnych przerobionych na mieszkalne. W weekend biegnę na foty :) Nie wiem jak będzie z fotami na tekstury, ale fotki jako takie dostarczę napewno :)
Pit:
--- Cytat: "EU07-483" ---Jeśli dobrze pamietam to ktoś sie kiedyś ogłaszał, że wybiera sie do Chabówki porobić jakies zdjęcia. Tam napewno znajda sie odpowiednie wagony.
--- Koniec cytatu ---
Ja dawno temu robilem. Wyszedl z tego ryflak i Bi. Ale ten drugi ma duzo jasniejsze drzwi - slonce nie pozwolilo zrobic lepszego zdjecia.
nowy05:
Ja mam takie pytanko bo ściągnołem EP02 z http://www.eu07.pl/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=9 i do sceneri dodałem wpis node -1 0 EP0208 dynamic PKPEP02 none 1E08 0.0 headdriver 3 0 enddynamic i mi niechodzi czemu ??
PEKAP:
Pomiędzy słowem PKP a EP02 powienin być \
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej